PET AD homeoffice

BEKO CSA 24031

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 24031
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 153 cm, A++, objem 142/87 l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenie, LED vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 3,5 kg/24 hod.
Kód:  BECHL26 Produktové číslo:  CSA24031 Stránky výrobcu

BEKO CSA 24031

Voľne stojaca dvojdverová chladnička s mrazničkou ponúka úspornú prevádzku, pretože je zaradená do energetickej triedy A++. Chladnička má priestor s objemom 142 l. Je vybavená tromi sklenenými policami z tvrdeného skla a zásuvkou na ovocie a zeleninu. Mraznička má vnútorný objem 87 l a sú v ňom umiestnené tri boxy. Určite tiež privítate antibakteriálnu úpravu tesnenia dverí, ktorá vytvára antibakteriálnu bariéru chrániacu vnútro chladničky pred nežiaducimi mikroorganizmami.

Hlavné prednosti

  • Antibakteriálna úprava tesnenia dverí
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Úsporná prevádzka - energetická trieda A++
  • Vnútorné LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť

Ľahké uskladnenie potravín

Chladnička vám ponúka veľkú možnosť uskladnenia rôznych druhov potravín a surovín na poličkách alebo v priehradkách. V hornej časti dverí chladničky je umiestnený priehľadný box, ktorý poskytuje skvelé miesto na uskladnenie mliečnych výrobkov. Vďaka svojim vlastnostiam ich tiež chráni pred vysychaním. Chladnička ďalej disponuje zásuvkou, ktorá uchováva zeleninu dlhšie čerstvú a so stále lahodnou chuťou.

Určite oceníte, že je nádoba z priehľadného materiálu, takže máte vždy dokonalý prehľad o obsahu zásuvky bez zbytočného vysúvania. Mraznička v dolnej časti má tri veľké zásuvky a disponuje mraziacou kapacitou 3,5 kg za 24 hodín s akumulačnou dobou 18 hodín pri výpadku el. energie. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSA 24031
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 24031.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií