Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO CSA 24032

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 24032
4,8 9 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A++, šírka len 54 cm, automatické odmrazovanie, sklenené police z bezpečnostného skla, držiak na fľaše, možnosť otočenia dverí, hlučnosť len 41 dB, objem 145/78 l, V x Š x H: 152 x 54 x 60 cm
Kód:  FAC2703o Produktové číslo:  7505220038 Stránky výrobcu

BEKO CSA 24032

Kombinovaná voľne stojaca chladnička s mrazničkou v bielej farbe sa hodí do takmer každej kuchyne. Vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí chladnička do energeticky úspornej triedy A++, čomu zodpovedá aj minimálna ročná spotreba energie. Určite tiež privítate veľmi nízku hlučnosť, iba 39 dB, čo oceníte najmä vtedy, ak máte prepojenú kuchynskú časť s obývacou.

V chladničke sa nachádzajú poličky z tvrdeného skla, zásuvky na ovocie, zeleninu, lahôdky, držiak na fľašu a niekoľko priehradiek vo dverách, napr. na fľaše, poháre alebo jogurty. Nechýba tu ani držiak na vajcia. V mrazničke nájdete celkovo 3 transparentné boxy, vďaka ktorým budete mať vždy prehľad o ich naplnení a o mrazených potravinách. Dve zásuvky sú vyťahovacie a jedna výklopná. Mraziaci výkon je 5 kg/24 hod. Určite oceníte aj odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu, kedy vydržia až 18 hod. v uzavretej mrazničke. Objem chladničky je 145 l a mraznička má 78 l.

Hlavné prednosti:

  • Nízka hlučnosť
  • Odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu až 18 hodín
  • Veľké držadlá vo dverách
  • Možnosť zmeny strán otvárania dverí
  • Automatické odmrazovanie
  • Vhodná do užších priestorov vďaka úzkej šírke
  • Antibakteriálna ochrana AG+

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala na výšku ledničky, zda opravdu odpovídá 153 cm. Na jiných portálech jsem našla rozměr 151 cm. Potřebuji lednici umístit do omezeného prostoru a 2 cm jsou rozhodující. Velice děkuji.

kde zadám otočení dveří? Nikde v objednávce tuto položku nevidím, přitom tato možnost je v nabídce uvedena. díky :)

Diskusia a poradňa k BEKO CSA 24032
Príslušenstvo pre BEKO CSA 24032
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 24032.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií