Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO CSA 29022

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 29022
4,7 84 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 171 cm, A+, objem chladnička/mraznička 175/72 l, hlučnosť 42 dB, antibakteriálne tesnenie, biela, 171 x 54 x 60 cm
Kód:  FAC2703c Produktové číslo:  CSA29022 Stránky výrobcu

BEKO CSA 29022

BEKO CSA 29022 je moderná kombinovaná chladnička s mrazničkou dole. S chladiacim objemom 175 litrov ponúka efektívne riešenie pre uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete police z tvrdeného skla, zásuvku z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverné priehradky pre účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Mraznička ponúka priestranné zásuvky, aby všetko vaše mäso a zelenina zostali vždy čerstvé. Majte svoje potraviny vždy organizované a starostlivo uskladnené.

Chladnička sa radí k energeticky úspornej triede A+, preto vyniká nízkou spotrebou a šetrí vaše financie. Vybavená je chytrou technológiou antibakteriálneho tesnenia, čím si udržuje trvalú životnosť a bráni vzniku škodlivých mikroorganizmov. Výhodu predstavujú tiež optimálne rozmery a moderný dizajn, vďaka ktorým spotrebič ľahko zapadne do interiéru každej kuchyne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

S uvedeným zbožím ledničkou BEKO CSA 29022 jsem nedostal žádný záruční list. Jakým způsobem jej získám? Pavel Kopal

Dobrý den, na ilustrační fotce je otevírání na pravou stranu. Lze otevírání dveří přehodit na levou stranu? Zvládne přehození i samotný spotřebitel nebo je nutná odborná montáž? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám dotaz týkající se možnosti odvozu starého spotřebiče. Koupím-li u Vás lednici, mám tedy možnost přes vás odevzdat k likvidaci svou starou lednici? Předem děkuji za vaši odpověď.

Diskusia a poradňa k BEKO CSA 29022
Príslušenstvo pre BEKO CSA 29022
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 29022.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií