Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

BEKO CSA 29030

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 29030
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 171 cm, A++, objem 175/87 l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenie, LED vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 3,5 kg/24 hod.
Kód:  BECHL25 Produktové číslo:  CSA29030 Stránky výrobcu

BEKO CSA 29030

Hľadáte veľmi úsporný spotrebič pre celú rodinu za ešte priaznivejšiu cenu? Moderná kombinovaná chladnička sa pýši veľmi tichým chodom okolo 42 dB, takže ju môžete mať pokojne aj v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. S celkovým čistým objemom 262 litrov (175 litrov chladiaca časť a 82 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre početnejšiu rodinu. O komfortné používanie spotrebiča sa stará praktické antibakteriálne tesnenie, ktoré celý priestor chladničky pomáha udržiavať v hygienickej čistote. Samozrejmosťou je aj vnútorné osvetlenie či funkcia automatického odmrazovania chladničky.

Kľúčové vlastnosti

  • Štyri police zo špeciálneho bezpečnostného skla
  • Veľmi tichý chod - vhodná voľba aj do kuchýň spojených s obývačkou
  • Antibakteriálne upravené tesnenie
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Statické chladenie
  • Praktická možnosť prispôsobenia políc

Veľká a úsporná

Vnútorný priestor chladničky s veľkosťou 175 litrov je rozdelený do štyroch častí, ktoré sú oddelené policami zo špeciálneho bezpečnostného skla - tri z toho sú výškovo nastaviteľné. Keď vezmeme do úvahy aj samotné dvierka, máme ďalšie štyri poličky - jednu aj na skladovanie objemných fliaš. Kombinácia priehľadných poličiek a úspornej LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor a vy tak budete mať bezproblémový prehľad o vašich obľúbených potravinách.

O zmrzlinu nebude núdza

Prekvapivo veľký priestor nájdeme aj v mraziacej časti. Môžete tu využiť až 82 litrov v troch oddelených priehradkách. Nespornou výhodou je veľmi dlhá akumulačná doba, počas ktorej spotrebič dokáže zachovať všetky potraviny v zmrznutom stave, a to aj pri poruche či výpadku elektrického prúdu. Výrobca uvádza až 18 hodín! Za 24 hodín zmrazí až 3,5 kg čerstvých potravín, takže svoje obľúbené pochutiny môžete bezpečne skladovať aj dlhé mesiace.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSA 29030
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 29030.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií