Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO CSA 29032

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 29032
Chladnička kombinovaná, A++, objem 175/87l, hlučnosť 42dB, automatické odmrazovanie, sklenené police z bezpečnostného skla, držiak pre fľaše, možnosť otočenia dverí, VxŠxH 171x54x60cm
Kód:  SKBECHL011 Produktové číslo:  7506620033 Stránky výrobcu

BEKO CSA 29032

Kombinovaná voľne stojaca chladnička s mrazničkou v bielej farbe sa hodí do takmer každej kuchyne. Vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí chladnička do energeticky úspornej triedy A++, čomu zodpovedá aj minimálna ročná spotreba energie. Určite tiež uvítate veľmi nízku hlučnosť, iba 42 dB čo oceníte zvlášť, ak máte prepojenú kuchynskú časť s obývacou.

Hlavné prednosti:

  • nízka hlučnosť
  • odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu až 18 hod.
  • veľké madlá vo dverách
  • možnosť zmeny strán otvárania dverí
  • automatické odmrazovanie
  • vhodná do užších priestorov vďaka úzkej šírke
  • antibakteriálna ochrana AG +

V chladničke sa nachádzajú 3 poličky z tvrdeného skla, zásuvky pre ovocie, zeleninu, lahôdky, držiak pre fľaše a niekoľko priehradiek vo dverách, napr. pre fľaše, poháre alebo jogurty. Nechýba tu ani držiak pre vajcia. V mrazničke nájdete  3 transparentné boxy, vďaka ktorým budete mať vždy prehľad o ich naplnení a prehľadnosti mrazených potravín. Dva šuplíky sú vyťahovacie a jeden výklopný. Mraziaci výkon je 3,5 kg/24 hod. Určite oceníte aj odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu, kedy vydržia až 18 hod. v uzavretej mrazničke. Objem chladničky je 175 l a mraznička má 87 l.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSA 29032
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 29032.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií