Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza dny mini Velikonoce

BEKO CSA 340 K30W

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 340 K30W
5 1 hodnotení
Chladnička – kombinovaná, 175cm, A++, objem 209/113l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenie, vnútorné LED osvetlenie, mraziaci výkon 5kg/24hod.
Kód:  BECHL12 Produktové číslo:  CSA340K30W Stránky výrobcu

BEKO CSA 340 K30W

Kombinovaná chladnička značky Beko s mrazničkou umiestnenou v dolnej časti ponúka ako energetickú úspornosť, tak aj dostatočné množstvo priestoru s dômyselným rozvrhnutím na ľahké uskladnenie potravín. Objem chladiacej časti je 209 litrov, nájdete tu štyri sklenené police s kovovými okrajmi, zásuvku na ovocie a zeleninu a tri priehradky vo dverách. Chladnička disponuje LED osvetlením s dlhou životnosťou a antibakteriálnym tesnením vo dverách, vďaka ktorému ju budete ľahko udržiavať v hygienickej čistote. 

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky úsporná (trieda A++)
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Funkcia Fast freeze na rýchle zmrazenie potravín
  • Moderné a úsporné LED osvetlenie

Priestor na všetky potraviny

Mraziaca časť ponúka objem 113 litrov, potraviny môžete uskladniť do troch priestranných priehradiek z priehľadného plastu. V prípade náhleho výpadku prúdu zostanú potraviny zmrazené až 21 hodín, mraziaci výkon dosahuje 5 kilogramov za 24 hodín. Chladnička je vyhotovená v klasickej bielej farbe, vďaka čomu skvele zapadne do každej kuchyne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den mohu vědět jaký ma rozměry tento model ?

Diskusia a poradňa k BEKO CSA 340 K30W
Príslušenstvo pre BEKO CSA 340 K30W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 340 K30W.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií