AD homeoffice AD homeoffice

BEKO CSA240M30X

Zobraziť katalóg
BEKO CSA240M30X
Chladnička – kombinovaná, 153cm, A+, objem 142/87l, antibakteriálne upravené tesnenie, LED osvetlenie, doba skladovania pri poruche 16hod., mraziaca kapacita 3.5kg/24hod., farba nerez, 153x54x60cm
Kód:  BECHL57 Produktové číslo:  CSA240M30X Stránky výrobcu

BEKO CSA240M30X

 

Chladnička, útočisko, ktoré vždy skrýva nejakú tú dobrotu a bez ktorej sa v súčasnej dobe nezaobíde snáď žiadna domácnosť. Ako ale spojiť to, aby nebola len "veľkou bielou skriňou", ktorá vyčnieva z interiéru kuchyne, a pritom bola cenovo dostupná?

Odpoveďou sú chladničky Beko. Nový rad klasického chladenia s vylepšeným dizajnom je ideálnou voľbou, ak hľadáte chladničku ako k sebe domov, tak do kancelárie, ale aj na chalupu. Jednoduchý dizajn bez zbytočností môžete mať v klasickej bielej aj v elegantnom antikore a hneď v niekoľkých variantoch rozmerov a usporiadania. Ak máte veľkú rodinu, oceníte priestrannú chladničku s tromi priehradkami mrazničky a priestrannou chladiacou časťou. Ak bojujete s priestorom, šírka 54 cm je vaša. Alebo máte mrazničku zvlášť a potrebujete iba chladničku bez mrazničky? Ani to nie je problém. To, že sa tento rad chladničiek hodí naozaj kamkoľvek, ešte podčiarkuje fakt, že môžete otočiť smer otvárania dverí podľa toho, ako práve potrebujete. Proste ideálne pre každého a za rozumnú cenu.

A čo ďalšie robí nové chladničky Beko vhodnými pre každého?

 


 BEKO CSA240M30X
 

Chladnička Beko CSA 240 M30X s dômyselným rozvrhnutím pre ľahké uskladnenie potravín

Chladnička Beko CSA 240 M30X je z energetickej triedy A++, aby ste jej prevádzku pocítili v peňaženke len minimálne. Chladnička Beko ponúka objem s veľkosťou 229 litrov, potraviny môžete uskladniť do dvoch priestranných priehradiek z priehľadného plastu. V prípade náhleho výpadku prúdu zostanú potraviny zmrazené po dobu 16 hodín.


Už žiadne vysušené potraviny s chladničkou Beko CSA 240 M30X

Chladnička Beko CSA 240 M30X je vybavená technológiou EverFresh+, vďaka ktorej je v chladničke zachovaná prirodzená vlhkosť. Preto sú v priehradke EverFresh+ ovocie a zelenina čerstvé, zdravé a chutné až 3× dlhšie. Technológia NeoFrost obsiahnutá v chladničke Beko CSA 240 M30X má dva nezávislé chladiace okruhy, ktoré v spojení s dvoma ventilátormi vedia udržiavať studený a vlhký vzduch pre správne uchovávanie čerstvých potravín.

 BEKO CSA240M30X
 

 BEKO CSA240M30X
 

Potraviny bez straty chuti a nutričných hodnôt

Chladnička Beko CSA 240 M30X disponuje LED osvetlením s dlhou životnosťou a antibakteriálnym tesnením vo dverách, vďaka ktorému ju budete ľahko udržiavať v hygienickej čistote. Modré svetlo technológie Active Fresh Blue Light umožnuje predĺženie skladovania čerstvej zeleniny a ovocia. Vďaka tomu sa v potravinách netvoria plesne či nedochádza ku množeniu baktérií.


Kľúčové vlastnosti chladničky Beko CSA 240 M30X

  • Kombinovaná chladnička s mrazničkou v nehrdzavejúcom vyhotovení
  • Antibakteriálny štít - minimalizácia vniknutiu baktérií do chladničky a mrazničky
  • LED osvetlenie na každú priehradku
  • Energetická trieda A++
  • Doba skladovania pri poruche - 16 hodín
  • Kapacita mrazenia 3,5 kg/24 hod.
 BEKO CSA240M30X
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Šířka 54 cm je jasná. Hloubka 60 cm je včetně chladiče a případných madel dveří? Chladič je v celkové výšce ledničky nebo pouze za chladničkou?

Diskusia a poradňa k BEKO CSA240M30X
Príslušenstvo pre BEKO CSA240M30X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 240 M30X.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií