Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

BEKO CSM 57300 GW

Zobraziť katalóg
BEKO CSM 57300 GW
Sporák elektrický so sklokeramickou doskou, energetická trieda A, šírka 50 cm, sklokeramická varná doska 4 zóny, horné a spodné pečenie, multifunkčná rúra 55 l, ventilátor, gril, celosklenené dvere, 85 x 50 x 60
Kód:  FACSM2 Produktové číslo:  CSM57300GW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO CSM 57300 GW

BEKO CSM 57300 GW je výkonný a spoľahlivý spotrebič do každej kuchyne. Elektrický sporák ponúka 4 rôzne výkonné horáky na všetky typy a veľkosti hrncov aj panvíc. Špeciálny povrch tvorí sklokeramická doska, preto je údržba komfortná a bezproblémová. Multifunkčný sporák je vybavený 7 inteligentnými programami, z ktorých si ľahko vyberiete a nastavíte ich pomocou otočných ovládačov. Využiť môžete napríklad gril, rozmrazovanie alebo ventilátor. Cez dvojvrstvové celosklenené dvere môžete efektívne sledovať prípravu pokrmov. Špičkový spotrebič disponuje tiež praktickou spodnou zásuvkou na plechy. Na zaistenie vždy dokonalého výsledku prípravy pokrmov disponuje sporák digitálnou minútkou. Vo výbave nájdete 1 praktický plech a rošt. Oceníte moderný dizajn v bielom vyhotovení, vďaka ktorému spotrebič ľahko zapadne do vášho interiéru.

Doplňujúce informácie:

Výkon varných zón:
Ľavá predná - 1000 kW
Pravá predná - 2900 kW
Ľavá zadná - 2000 kW
Pravá zadná - 2000 kW

Výbava:
1x plech
1x rošt

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSM 57300 GW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSM 57300 GW.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií