Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BEKO CTB 6407 X

Zobraziť katalóg
BEKO CTB 6407 X
Digestor podvesná, 275m3, 3 rýchlosti, možnosť recirkulácie, 2x tukový filter, hlučnosť 63dB, halogénové osvetlenie 2x 28W, írka 60cm, farba nerez
Kód:  SKBEDG012 Produktové číslo:  8912740200 Stránky výrobcu

BEKO CTB 6407 X


Pri zariaďovaní kuchyne by mal byť v dnešnej dobe jej neoddeliteľnou súčasťou kvalitnej odsávač pár. Firma Beko vám ponúka kvalitné odsávač pár, ktorý vás spoľahlivo zbaví nežiadúceho zápachu a výparov pri varení. Odsávač Beko je určený na zabudovanie do kuchynskej skrinky. V priebehu varenia je základom dobre vidieť, čo sa v hrncoch a panviciach odohráva a tak vám tento štýlový odsávač zaručí tiež dokonalé osvetlenie pomocou 2 x 28 W žiarovky.

funkcia:

  • Odsávanie do komína
  • osvetlenie
  • 2 tukové filtre
  • 3 rýchlosti
  • Recirkulácie, kedy páry prejdú cez uhlíkový filter, tam sa vyčistí a sú vpustené späť do miestnosti.

Výborný výkon a čistenie

Výsuvný odsávač pár disponuje jednoduchým posuvným ovládaním a 3 stupňami výkonu. Je tu tiež možné využiť recirkulácie v prípade, že nemáte možnosť odvodu do potrubia a extrakcie, ktorá zachytáva výpary pomocou filtra a vyháňa pachy do vonkajšieho prostredia pomocou ventilačného kanálu. Recirkulačný digestor pretiahne pary a vzduch nasýtený zápachmi filtrom a vyčistený vzduch potom vracia späť do kuchyne. Priemer odťahovej rúrky by mal byť 12 cm. Odsávač je rovnako vybavený 2 tukovými filtrami, ktoré zachytávajú tukom presýtenej pary, ktorý pri varení vznikajú. Sú veľmi praktické, pretože je možné ich ľahko demontovať a čistiť.

Špecifikácia:

  • Maximálny výkon odsávania: 375 W
  • Maximálna hlučnosť: 63 dB
  • Hĺbka vysunutého odsávača: 43,2 cm
  • Výkon motora: 140 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CTB 6407 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CTB 6407 X.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií