Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

BEKO CWB 6550 X

Zobraziť katalóg
BEKO CWB 6550 X
Digestor komínová, 608m3, 3 rýchlosti, hlučnosť 62dB, recirkulácia, 2 tukové filtre, halogénové osvetlenie 2x 20W, šírka 60cm
Kód:  SKBEDG010 Produktové číslo:  8978483200 Stránky výrobcu

BEKO CWB 6550 X

Komínový odsávač pár BEKO s šírkou 60 cm je veľmi elegantný a vhodný aj do väčších kuchýň.Za hodinu odsaje až 608 m3 vzduchu, čím vytvorí príjemne dýchateľné prostredie. Aj napriek tomu sa však hladina hluku drží na prijateľnej hodnote 62 dB. Veľmi užitočná je funkcia automatického vypnutia po 15 minútach od uvedenia do chodu, takže môžete odísť z kuchyne s istotou, že sa prístroj sám vypne. Vďaka chytré funkciu čistenia vzduchu sa odsávač zapne každú hodinu na 10 minút na najnižšiu úroveň, čím zaisťuje nepretržitú cirkuláciu vzduchu v kuchyni. Pritom je veľmi tichý a maximálne úsporný.Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou SoftTouch tlačidiel na prednej časti. 

kľúčové vlastnosti

  • 1 motor, 3 rýchlosti
  • Halogénové: 2 × 20 W
  • Max. výkon 608 m3 / hod
  • Hlučnosť max. 62 dB
  • Možné používať ako recirkulačné cez uhlíkový filter

Odsávač ďalej ponúka tri možné stupne rýchlosti a indikuje tiež nasýtenosť filtrov či nutnosť ich výmeny. Obsahuje dva tukové filtre, ktoré po indikácii nasýtení možno očistiť pod vodou alebo ich pokojne môžete vložiť do umývačky.Tam, kde stavebné úpravy nedovoľujú režim odťahu, nastupuje možnosť recirkulácie. Pri nej je využitá sada uhlíkových filtrov, ktoré eliminujú pach a mastnotu v pare. Osvetlenie zaisťujú dva svetelné halogénové zdroje, každý s výkonom 20 W. Příruba odtahu má průměr 150 mm s možnosti redukce na 120 mm.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aka je velkost zabaleneho produktu. Dakujem.

Diskusia a poradňa k BEKO CWB 6550 X
Príslušenstvo pre BEKO CWB 6550 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CWB 6550 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO CWB 6550 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO CWB 6550 X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEKO CWB 6550 X.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií