AD homeoffice AD homeoffice

BEKO CWB 9730 X

Zobraziť katalóg
BEKO CWB 9730 X
4,0 1 hodnotení
Digestor – komínový, 608m3, 4 rýchlosti, odťah alebo recirkulácia, automatické vypnutie, 2 tukové filtre, halogénové osvetlenie 2× 20W, dotykové ovládanie, šírka 90cm, farba antikoro
Kód:  BCWB03d Produktové číslo:  CWB9730X Stránky výrobcu

BEKO CWB 9730 X

Prvotriedny komínový odsávač BEKO CWB 9730 X so šírkou zbernice 90 cm predstavuje vrcholný produkt značky BEKO, ktorý snúbi špičkový dizajn a najmodernejšie funkcie. Ponúka vysoký výkon odsávania (608 m3/hod.) s možnosťou regulácie 4 rýchlostných stupňov odťahu a jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja. Moderná výbava zahŕňa užitočnú funkciu automatického vypnutia, deflektor, možnosť recirkulácie či ukazovateľ indikujúci čistotu a plnosť filtra. Výnimočnosť tohto produktu podčiarkuje ešte funkcia automatického čistenia vzduchu, ktorá vďaka elektronickému systému automaticky čistí vzduch v miestnosti v prípade jeho znečistenia.

Nechýba ani špeciálna funkcia Air divertor spočívajúca v nainštalovanej odvetrávacej rozbočke, ktorá výrazne zlepšuje odťah digestora a zároveň predlžuje jej životnosť. O osvetlenie sa postarajú dve kvalitné halogénové svetlá s výkonom 20 W. V neposlednom rade je súčasťou výbavy aj spätná klapka a dva kovové tukové filtre, ktoré možno ľahko umývať v umývačke.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový digestor šírky 90 cm
  • Možnosť odťahu aj recirkulácie
  • Automatické vypnutie
  • Čistenie vzduchu
  • Antikorové vyhotovenie
  • Halogénové osvetlenie 2× 20 W
  • Vrátane dvoch tukových filtrov
  • Dotykové ovládanie
  • Štyri rýchlosti odsávania
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u jiných prodejců je uvedeno: Beko CWB 9730 X = Kapacita odtahu 703 m3/hod., Počet úrovní výkonu 3 U Alzy je uvedeno: Beko CWB 9730 X = 608m3, 4 rychlosti V čem je problém?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat , zda je tento odsavač stejně kvalitní jako v jiných obchodech (cena je cca 2x vyšší) nebo se jedná o výrobek horší kvality, určený pro tzv. slabší trhy? Děkuji.

Diskusia a poradňa k BEKO CWB 9730 X
Príslušenstvo pre BEKO CWB 9730 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CWB 9730 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO CWB 9730 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO CWB 9730 X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEKO CWB 9730 X.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií