Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO DIN 16210

Zobraziť katalóg
BEKO DIN 16210
4,5 2 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 12 súprav riadu, A+/A/A, 6 programov, hlučnosť 48 dB, spotreba vody 12 l, 6 teplôt, polovičná náplň, Watersafe+, odložený štart, polohovateľný horný kôš, LED signalizácia na podlahu, V x Š x H: 82 x 60 x 54,8 cm
Kód:  FAP3470i Produktové číslo:  DIN16210 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIN 16210

Vstavaná, plne integrovaná umývačka so šírkou 60 cm je úsporným a šetrným pomocníkom v boji so špinavým riadom. Jej kapacita pohodlne postačuje na 12 obedových súprav. Aj napriek tomu umývačka pracuje v úspornej energetickej triede A+, je preto vhodná aj do početnejších rodín s častým umývaním.

Systém ochrany Watersafe+ vás ochráni pred vodou a navyše vie zastaviť prívod vody z kohútika do prívodnej hadice, keby praskla. Určite oceníte aj premietanie priebehu umývania na podlahu alebo zvukový signál na konci programu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Odložený štart
  • Polovičná náplň
  • Svetelná signalizácia prevádzky na podlahu
  • Senzor čistoty vody
  • Ochrana proti úniku vody

Šikovné programy

Vyberať si budete môcť zo 6 predinštalovaných programov a nechýbajú ani štandardné programy vrátane rýchleho, ktorý umyje plnú náplň umývačky len za 58 minút. Program Auto pomocou senzorov v umývačke zistí úroveň znečistenia a zvolí vhodný umývací cyklus. Vďaka tomu je dosiahnuté dokonalé umytie pri minimálnej spotrebe vody a energie. Mierne znečistený riad a sklo umyjete za 30 minút pri 35 °C s programom Mini 30. Umývačka je prispôsobená aj špeciálnou funkciou na používanie All-in-one tabliet, ktorá maximalizuje ich účinky.

Programy:

  • Predumytie, Mini 30, Eco 50, Quick & Clean, Auto 40 - 65, Intenzívny 70

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den u této myčky uvádíte rozměry hloubka, 54,8 cm ale na tech. nákresu máte 59cm.. Potřebujeme myčku která bude menší na hloubku. máme tam kde nám vychází místo na myčku koouhouty na vodu..šířka 60cm ale hloubka cca 54-55 cm

Diskusia a poradňa k BEKO DIN 16210
Príslušenstvo pre BEKO DIN 16210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DIN 16210.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií