AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BEKO DIN 28430

Zobraziť katalóg
BEKO DIN 28430 + záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,2 14 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda D, umyje až 14 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), emisie hluku B, príborový kôš, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, displej, vodný senzor, AquaStop, detská poistka, program na ochranu skla, polovičná náplň a svetelná signalizácia fázy umývania, rozmery 82 × 60 × 55 cm (V׊×H)
Kód:  BEMY010 Produktové číslo:  DIN28430 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIN 28430

Rýchle a úsporné umývanie riadu

Vstavaná umývačka riadu Beko DIN 28430 disponuje množstvom pokročilých technológií, vďaka ktorým ušetrí nielen váš čas, ale aj energiu a vždy sa postará o dokonalé výsledky umývania. Vďaka veľkej kapacite a intuitívnemu usporiadaniu vnútorného priestoru s nastaviteľným prostredným košom bez problémov pojme až 14 súprav riadu (pri programe ECO). Kvalitný invertorový motor navyše zabezpečí úsporný a tichý chod spotrebiča.


Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky riadu Beko DIN 28430

  • Úplne integrovaná umývačka riadu Beko DIN 28430
  • Energetická trieda D
  • Kapacita súprav riadu (program ECO): 14×
  • Umývacie rameno AquaIntense
  • ProSmart Invertorový motor (záruka až 10 rokov)
  • Ventilátor na rýchle sušenie riadu
  • Prehľadný LCD displej vo dvierkach
  • Samonastavovacie pánty SelFit
  • Svetelná signalizácia prevádzky na podlahe
  • Antibakteriálne tesnenie
  • Príborník cez celú šírku umývačky
  • Ochrana proti pretečeniu WaterSafe
  • Odložený štart, polovičná náplň, tablety All-in-one

Variabilný prostredný kôš

Vďaka variabilnému prostrednému košu Acrobat už nemusíte zložito prekladať riad, ak sa do umývačky Beko DIN 28430 všetko nezmestí. Kôš ľahko nastavíte do troch výškových polôh, vďaka čomu uvoľníte miesto na uloženie viac riadu.


Krištáľovo čisté poháre vďaka umývačke Beko DIN 28430

Unikátna technológia GlassShield oplachuje riad nezmäkčenou vodou, vďaka čomu je pozitívne predĺžená životnosť skla a zamedzuje sa jeho korózii, zosiveniu, či poškriabaniu.


Čistá a spoľahlivá umývačka riadu Beko DIN 28430

Po aktivácii čistiaceho programu InnerClean je nastavená teplota 73 °C a dlhá doba umývania na zabezpečenie perfektnej čistoty vnútorného priestoru umývačky riadu Beko DIN 28430 a predĺženie jej životnosti.


Automatický program

Inteligentné senzory vnútri umývačky Beko DIN 28430 vyhodnotia stupeň znečistenia riadu a na základe toho zvolia optimálnu teplotu umývania, množstvo vody a dĺžku programu.


Beko DIN 28430 disponuje funkciou na rýchle umývanie

Funkcia Fast+ dokáže zrýchliť umývací program až na trojnásobok. Vďaka tomu ušetríte veľa času, čo je ideálne, keď je návšteva za dverami a vy potrebujete rýchlo použiť čisté poháre.


Beko DIN 28430 ponúka kapacitu na 14 súprav riadu

Vďaka intuitívnemu usporiadaniu vnútorného priestoru umývačky Beko DIN 28430 a použitiu variabilného koša Acrobat bez problémov umyjete až 14 súprav riadu pri programe ECO, čo je ideálne pre väčšie domácnosti. Výsledkom je nielen rýchlejšie, ale aj oveľa úspornejšie umývanie riadu s prvotriednymi výsledkami.


Svetelná signalizácia prevádzky

Umývačka Beko DIN 28430 je vybavená LED signalizáciou prevádzky, ktorá vás informuje o aktuálnom stave umývania. V prípade červeného svetla je signalizované, že prebieha umývací program, takže by ste umývačku nemali otvárať. Vďaka tomuto riešeniu nie je narušený minimalistický dizajn spotrebiča, ktorý sa tak stane prirodzenou súčasťou kuchynskej linky.


Tretí kôš na príbory

Prídavná horná príborová priehradka umývačky Beko DIN 28430 je vybavená vlastným ostrekovaním, takže príbory budú vždy dokonale čisté. Vďaka tomuto praktickému riešeniu sa uvoľní veľa miesta v spodnom koši, takže získate viac priestoru na umiestnenie väčšieho riadu.


Tichý a úsporný chod

Veľmi kvalitný invertorový motor ProSmart zabezpečí umývačke Beko DIN 28430 dlhú životnosť a bezproblémovú prevádzku. ProSmart je oproti štandardným motorom oveľa tichší a je aj veľmi úsporný.


Umyté a usušené za 58 minút s umývačkou Beko DIN 28430

Umývačka Beko DIN 28430 je vybavená rýchlym programom Quick & Clean, pomocou ktorého umyjete a usušíte maximálnu náplň umývačky len za 58 minút. Už nemusíte čakať večnosť, keď za hodinku môžete mať čistý riad pripravený na servírovanie!


Maximálna úspornosť

Umývačka riadu Beko DIN 28430 je navrhnutá na čo najefektívnejšiu prevádzku s maximálnou úsporou energie. Disponuje množstvom pokročilých technológií ako je invertorový kompresor ProSmart, vysoko účinné čerpadlo, kúrenie a sušiaci systém, vďaka čomu šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie.


Jednoduchá inštalácia bez nastavovania

Dvere umývačky Beko DIN 28430 sú vybavené špeciálnymi pántmi SelFit, ktoré ich spoľahlivo udržia v tej polohe, do ktorej ste umývačku otvorili, a to aj v prípade, že na ne primontujete až 9 kg dvierka. Systém je navyše dokonale funkčný bez akéhokoľvek nastavovania.



vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,78 h (227 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,78 h (227 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš, Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,prosím Vás,je horní koš na příbory variabilní?Jde s ním pohybovat?Nekde jsem viděla obrázek, ze se dá ta střední část spustit o kousek dolů a vznikne místo ve střední části na vysoké sklenice.Dekuji za odpověď.Hubáčková

Dobrý den. Dnes jsem si objednal myčku. Po zapojení jsem zjistil, že myčka ze spodu teče. Voda nejde od odpadní hadice, nebo od přívodu vody. Jak to mám řešit ? Prosím o rychlou odpověď, případně kontakt na operátora. Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se informovat, pokud si objednám vestavnou myčku BEKO DIN 28430, nabízíte odvoz starého spotřebiče, počítám se i s jeho odmontováním? Jsem sama s dcerou, takže bych potřebovala kompletní službu. děkuji za info Jana Filová

Dobrý den, dle manuálu se mi nepodařilo nastavit tvrdost vody na panelu. (myčka BEKO 28430) Prosím můžete zaslat postup krok po kroku? Děkuji Martin

Dobrý den, chci se zeptat, zdali se dvířka myčky v poslední fázi sušení automaticky otevřou. Děkuji, Krňávek

Dobry den, je pravda, ze tam je ta detska poistka? Nemozem sa k tomu vo vasom texte dopracovat a tu Odkaz do neznáma sa pise, ze ano, ale radsej by som to asi pocul od vas, nech nekupim nieco, co nebude mat detsku poistku, nakolko je to pre mna dolezite, vdaka za odpoved

Dobrý deň, aká je dĺžka privodnej a odpadovej hadice?

Dobrý den, kolik má prosím myčka programů? Má program oplach a poloviční plnění?

Dobrý den, v popisku uvádíte hloubku 55 cm, ale tato myčka má 57 cm. Je špatně popisek nebo se jedná o jinou myčku než DIN 28430? Děkuji

dobry den hlba je 55 cm alebo podla nakresu 57 cm?

123
Diskusia a poradňa k BEKO DIN 28430
Príslušenstvo pre BEKO DIN 28430 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DIN 28430.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií