Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

BEKO DIN 26421

Zobraziť katalóg
BEKO DIN 26421 + záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 5 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A++, 14 súprav riadu, hlučnosť 46 dB, príborový kôš, odložený štart, ochrana proti pretečeniu a displej, výška 82 cm, šírka 60 cm, hĺbka 55 cm,
Kód:  BEMY24 Produktové číslo:  7658453977 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIN 26421

Dizajnová umývačka BEKO DIN26421 vám ušetrí veľa práce a energie. Tichú prevádzka invertorového motora takmer nepočujete, navyše sú všetky súčiastky vysoko kvalitné. Zrazu umyje až 14 súprav riadu. Má niekoľko užitočných programov a niekoľko prídavných funkcií. Spadá do energetickej triedy A++. Skrytý ovládací panel a LCD displej vám bude vždy ukazovať všetko, čo potrebujete o umývacom cykle vedieť. Orientáciu uľahčuje aj LED signalizácia prevádzky na podlahu. Umývačka BEKO DIN26421 zaujme v domácnosti výsadné miesto.

Kľúčové vlastnosti umývačky BEKO DIN26421

  • Energetická trieda A++ šetrí vaše peniaze a životné prostredie
  • Zrazu umyje 14 súprav riadu
  • Veľa praktických programov
  • BEKO DIN26421 automaticky detekuje použitý prostriedok na umývanie
  • Ventilátor zlepšuje sušenie
  • LCD displej zobrazí všetko potrebné

Veľa programov umývačky BEKO DIN26421

Predumytie zabezpečuje odstránenie zvyškov jedla, Mini 30 šetrí čas a energiu, Eco 50 °C je najúspornejším programom, Quick & Shine využijete pri bežnom umývaní, Auto nastaví umývačku automaticky, Intenzívny 70 °C umyje silne znečistený riad a InnerClean sa postará o údržbu prístroja. Navyše môžete využiť funkciu SteamGloss pre vynikajúce sušenie pomocou systému parného umývania, ktoré zanechá riad perfektne lesklý. Pomocou ďalšej prídavnej funkcie umývačka BEKO DIN26421 dokonale umyje aj pripečené plechy.

Perfektne dlhý umývací cyklus

Umývačka BEKO DIN26421 je plne integrovaná a zaručene umyje váš riad za každých okolností. Ak sa ponáhľate, program Fast+ znateľne skráti čas umývania. Pochopiteľne môžete tiež odložiť štart. Umývačka automaticky detekuje použitý prípravok a prispôsobí mu umývací cyklus. Sušenie riadu nie je problém, vďaka ventilátoru je zlepšený obeh v umývačke a riad je pripravený na vybratie hneď po skončení cyklu. BEKO DIN26421 sa o špinavý riad postará za vás.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké příslušenství je k myčce přibaleno (jde mi o hadice nutné k provozu) popřípadě co je nutné objednat pro uvedení myčky do provozu.

Dobrý den, po jednom použití kdy vše proběhlo v pořádku se myčka již nechce zapnout. Sůl a leštící prostředek je v zásobnících, myčka je v zásuvce, pojistky fungují, přívod vody i odvod odpadu jsou zapojeny správně a fungují, nicméně tlačítko pro zapnutí/vypnutí nereaguje a displej na myčce se nezapíná. Myčku jsme obdrželi a nainstalovali včera. Děkuji za pomoc.

Dobry den, behem cyklu myti prestal svitit svetelny ukazatel na podlahu. Jak resit? Dekuji za odpoved.

Dobrý den chci se zeptat objednala jsem si u vás myčku ale až doma jsem si všimla v popisu že tam není příborník dá se nějak dokoupit? Děkuji

Dobry den, v popisku pisete ze barva je cerna, ale na fotografiich je bila. Jaka je tedy barva?

kde lze dokoupit dvířka? dík za info

Dobrý den, u konkurence je uvedeno, že dává výrobce záruku na motor 10 let. Je to tak i u Vás??

Dobrý den, zakoupila jsem u vás tuto myčku. Po vybalení nedrží dvířka ani v jedné poloze otevřená, pořád se sama zavírají. Myčka ještě není zabudovaná v kuchyňské lince.

Prosím o minimální výšku děkuji

Dobrý den, jaké je dodávané příslušenství (přívodní a odpadní hadice, atd.) k myčce? Jak vypadají přední dvířka? Jsou jako na fotce? Děkuji

Diskusia a poradňa k BEKO DIN 26421
Príslušenstvo pre BEKO DIN 26421 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DIN 26421.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií