Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEKO DIN48430AD

Zobraziť katalóg
BEKO DIN48430AD + záruka 10 rokov na motor po registrácii
3,7 3 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda D, umyje až 14 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), emisie hluku B, príborový kôš, odložený štart, automatické dávkovanie čistiaceho prostriedku, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, AquaStop, program na ochranu skla, rýchle umývanie, extra sušenie, polovičná náplň a svetelná signalizácia fázy umývania, rozmery 81,9 × 59,8 × 55 cm (V׊×H)
Kód:  BEMY95 Produktové číslo:  7619463977 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIN48430AD

Plne integrovaná vstavaná umývačka BEKO DIN48430AD vám maximálne uľahčí umývanie riadu, a to vďaka radu špičkových technológií a funkcií, ktorými je vybavená. Vstavaná umývačka riadu je špeciálne navrhnutá tak, aby spotrebovala čo najmenej energie. K tomu prispeje kombinácia ProSmart invertorového motora, vysoko účinného čerpadla, kúrenia a sušiaceho systému, ktoré zaistia nielen nižšie náklady na umývanie, ale súčasne tiež rešpektujú a šetria životné prostredie. Umývačka je plne integrovaná, a tak jej panel nie je na prvý pohľad viditeľný. Aby ste ale boli vždy informovaní o tom, či umývací program prebieha alebo nie, je opatrená LED signalizáciou prevádzky na podlahu. Celkom 8 umývacích programov sa pritom postará o precízne čistý riad, medzi ktorými nechýba funkcia Fast+, ktorá dokáže urýchliť umývací program až trojnásobne.

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky riadu BEKO DIN48430AD

  • Plne integrovaná vstavaná umývačka
  • S ProSmart invertorovým motorom pre úsporný a tichý chod
  • LED signalizácia prevádzky na podlahu
  • S celkom 8 umývacími programami
  • Funkcia Fast+ urýchľujúca umývací program až trojnásobne
  • Špeciálne rameno umyje aj tie najodolnejšie nečistoty
  • Program na precízne umytie a usušenie riadu za 58 minút
  • Auto program vyhodnocujúci úroveň zašpinenia
  • Umývačka riadu BEKO DIN48430AD s automatickým dávkovaním umývacieho prostriedku
  • S možnosťou nastavenia výšky koša do 3 polôh
  • Hadica AquaStop zamedzujúca vytopeniu v prípade poškodenia
  • Farebné vyhotovenie: biele

Zvoľte si program ľahko a rýchlo

Na prehľadnom paneli umývačky BEKO DIN48430AD si jednoducho zvolíte požadovaný program, zatvoríte umývačku a už sa jej nemusíte venovať. Všetko zvládne sama.

Funkčný dizajn umývačky riadu

Umývačka riadu BEKO DIN48430AD disponuje klznými pántmi SlideFit, ktoré zaisťujú pohyblivosť vnútorných dvierok. Po otvorení umývačky riadu sa vysunú po jej dvierkach a nenarušujú tak vzhľad vašej kuchyne.

Praktická hadica AquaStop

S týmto bezpečnostným prvkom vám nehrozí vytopenie kuchyne. Ak by došlo k porušeniu hadice, tak jej ventil zastaví prívody vody. O umývačku riadu BEKO DIN48430AD sa báť nemusíte.

Umyté a usušené za 58 minút

Vstavaná umývačka riadu BEKO DIN48430AD je vybavená rýchlym programom Quick & Shine, pomocou ktorého umyjete a usušíte plnú náplň umývačky už za 58 minút. Už nemusíte čakať večnosť, keď za hodinku môžete mať čistý riad pripravený na servírovanie!

Umývačka riadu BEKO na 14 súprav riadu

Umývačka riadu BEKO DIN48430AD šikovne využíva vnútorný priestor, vďaka ktorému sa do nej zmestí až 14 súprav riadu pri programe ECO, takže sa skvele hodí aj pre početnejšiu rodinu.

Svetelná signalizácia prevádzky

Umývačka riadu BEKO zapustená v kuchynskej linke je úžasná vec, ale ako spoznáte, či zrovna umýva riad? Na tento účel má umývačka riadu BEKO DIN48430AD svetelnú LED signalizáciu, vďaka ktorej hneď spoznáte, či je v prevádzke.

Variabilný stredný kôš

Vďaka variabilnému strednému košu Acrobat už nemusíte zložito prerovnávať riad, ak sa do umývačky všetko nezmestí. Kôš ľahko nastavíte do troch výškových polôh, vďaka čomu uvoľníte miesto na uloženie viacerých položiek.

Inteligentné funkcie umývačky BEKO DIN48430AD 

Umývačka riadu BEKO DIN48430AD disponuje radom inteligentných funkcií pre maximálny komfort a úsporu energie. Funkcia polovičná náplň spotrebuje pri umývaní menej vody so zachovaním dokonalého výsledku. Funkcia Fast+ zrýchli umývací program až 3×, čím ušetrí váš čas a funkcia Extra rinse pridá jeden oplach navyše pre optimálne umytie riadu.

Automatický program umývačky riadu

Inteligentné senzory vnútri umývačky BEKO DIN48430AD vyhodnotia stupeň znečistenia riadu a na základe toho zvolia optimálnu teplotu umývania, množstvo vody a dĺžku programu.

Umývačka BEKO si poradí aj s ťažkým znečistením

Vstavaná umývačka riadu BEKO DIN48430AD disponuje špeciálnym ramenom AquaIntense, ktoré zvládne umyť aj pripečené zvyšky v hrncoch. Už tak nebudete musieť nikdy nič zdĺhavo odmáčať.

Tichý a úsporný chod

Veľmi kvalitný invertorový motor ProSmart zaistí dlhú životnosť spotrebiča a jeho bezproblémovú prevádzku. ProSmart je oproti štandardným motorom oveľa tichší a tiež je veľmi úsporný.

Úsporná umývačka riadu BEKO DIN48430AD

Umývačka riadu bola postavená tak, aby spotrebovala čo najmenšie množstvo energie. Vďaka invertorovému motoru, účinnému čerpadlu a kúreniu je umývačka BEKO DIN48430AD úsporný spotrebič, ktorý šetrí vašu peňaženku.


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,78 h (227 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,78 h (227 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Automatické dávkovanie čistiaceho prostriedku, Extra sušenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň, Na ochranu skla Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Svetelná signalizácia fázy umývania Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Chci se zeptat co se dává do myčky BEKO DIN48430AD jako mycí prostředek. Jestli se tam můžou dávat tablety. Děkuji

Diskusia a poradňa k BEKO DIN48430AD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DIN48430AD.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií