Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO DIS 28020

Zobraziť katalóg
BEKO DIS 28020 + záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – vstavaná, plne integrovaná, 10 súprav riadu, A++/A/A, 8 programov, 6 teplôt, 1/2 náplň, automatické tablety 3 v 1, Watersafe+, Fast+ skrátenie programov, senzor čistoty vody, ProSmart invertorový motor, odložený štart
Kód:  FAP3470q Produktové číslo:  DIS28020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIS 28020

Určite to pozná každý z vás! Otravné a nekonečné umývanie riadu po rôznych oslavách je nočnou morou pre všetkých. Prenechajte tieto starosti profesionálom a kúpte si túto skvelú umývačku Beko DIS 28020. Ide o plne integrovanú 45 cm širokú umývačku riadu, ktorá sa stane vaším najobľúbenejším pomocníkom v domácnosti. Navyše vám bude šetriť nielen čas, ale aj peňaženku, pretože patrí do energetickej triedy A++, nehovoriac o spotrebe vody, ktorá sa pohybuje na hodnote okolo 9 litrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Umývačka s perfektným pomerom výkon/cena
  • LED signalizácia prevádzky na podlahu
  • Watersafe+ proti úniku vody
  • Funkcia polovičnej náplne
  • Fast+ na skrátenie programov
  • ProSmart invertorový motor
  • Systém Glass Care na šetrné umývanie skla
  • Odložený štart
  • Senzor čistoty vody

Široké možnosti za málo peňazí

Umývačka dokáže pojať až desať súprav riadu a ponúka výber z ôsmich umývacích programov a šiestich teplôt. Čím sa však môže pýšiť najviac, je špeciálny program Quick & Clean, ktorý patrí medzi najrýchlejšie na svete a ocení ho naozaj každý. Dokáže totiž umyť plnú umývačku riadu za neskutočných 58 minút s výsledkom AAA. Za zmienku stojí aj praktický program Auto. Ten totiž vďaka súprave senzorov zistí úroveň znečistenia a sám zvolí vhodný umývací cyklus. K ďalším nevyhnutným funkciám patrí samozrejme možnosť odloženého štartu či senzor čistoty vody.

Určite tiež oceníte funkciu polovičnej náplne, ktorá umožňuje umývanie menšieho množstva riadu v hornom alebo spodnom koši s rovnako kvalitným výsledkom. O tichý a predovšetkým spoľahlivý chod sa stará invertorový motor ProSmart, ktorý vyniká oveľa vyššou mechanickou odolnosťou, celkovou životnosťou a efektívnejšou reguláciou.   

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, píšete že výrobek donesete do bytu, rozbalíte a provedete základní instalaci. Konkrétně u vestavěné myčky mohu tedy počítat s tím, že mi ji usadíte a připojíte na vodu a elektriku? Nebo co znamená základní instalace? Děkuji za info.

Diskusia a poradňa k BEKO DIS 28020
Príslušenstvo pre BEKO DIS 28020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DIS 28020.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií