Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO DIS 29020

Zobraziť katalóg
BEKO DIS 29020 + záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,0 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – vstavaná, plne integrovaná, 10 súprav riadu, A++, 9 programov, 6 teplôt, 1/2 náplň, program Quick & Clean, Fast+ skrátenie programov, InnerClean čistenie umývačky, výškovo nastaviteľný kôš Acrobat, Watersafe+, tablety All in One, invertorový motor, odložený štart
Kód:  BEMY7 Produktové číslo:  DIS29020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIS 29020

Vstavaná umývačka BEKO DIS 29020 predstavuje nenahraditeľného pomocníka v každej modernej domácnosti. Umývačka pojme 10 súprav riadu a disponuje 6 programami (intenzívny, auto, eco, mini, rýchly, predumytie). Ide o veľmi úspornú umývačku s triedou spotreby energie A++, so spotrebou vody 9 l na cyklus a triedou účinnosti sušenia A. Umývačka tak prináša ďalšiu nespornú výhodu – nebude zaťažovať vašu peňaženku.

  • Úsporná prevádzka
  • Podlahová svetelná indikácia prevádzky
  • 6 umývacích teplôt
  • Funkcia Fast – skrátenie programov
  • Ochrana Water Safe+
  • Systém ochrany skla GlassShield
  • Samočistiaca funkcia Inner Clean
  • ProSmart inventorový motor

Ekonomické programy

Pri využití programu Quick & Clean bude riad v kompletne naplnenej umývačke umytý za necelých 58 minút s výsledkom AAA. Špeciálny program Mini 30 je určený na umývanie špinavého riadu a skla. Trvá približne 30 minút pri nízkej teplote, čo výrazne šetrí čas aj energiu. Tiež je možné využiť možnosť plne automatického programu na efektívne riadenie celého procesu umývania. Súprava senzorov v umývačke automaticky zistí úroveň znečistenia a zvolí vhodný umývací program. Riad je tak dokonale umytý s minimálnou spotrebou energie a vody.

Praktické vylepšenia

Umývačka disponuje špeciálnou funkciou na dokonalé rozpustenie tabliet "all in 1" a veľmi efektívne eliminuje ich prípadné negatívne vplyvy na sušenie. Mechanizmus nastavenia horného koša vám umožní vytvoriť širšiu oblasť v hornej alebo dolnej časti umývačky presne podľa vašich predstáv. Takto upraviť možno aj naplnený kôš bez toho, aby ste ho museli vyberať.

Umývačka je vybavená ProSmart inventorovým motorom s veľmi tichou prevádzkou, vyššou životnosťou aj zvýšenou mechanickou odolnosťou. Navyše má vyššiu rýchlosť aj efektívnejšiu reguláciu. Výrobca naň poskytuje záruku 10 rokov, ak sa registrujete na stránke https://extwarranty.beko.com/.

Určite oceníte aj funkciu TimeLight, pomocou ktorej na podlahe uvidíte zostávajúci čas alebo fázu umývacieho cyklu. Bezpečnostná funkcia Water Safe+ zabraňujúca nechcenému úniku vody, samočistiaca funkcia Inner Clean, polovičná náplň alebo možnosť odloženého štartu – to sú ďalšie z mnohých noviniek, vďaka ktorým umývačka BEKO urobí z umývania riadu príjemnú a pohodovú činnosť.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO DIS 29020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DIS 29020.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií