Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

BEKO DRW11401FX

Zobraziť katalóg
BEKO DRW11401FX
Ohrievacia zásuvka – nosnosť 25kg, výška 14cm
Kód:  BEOZ002 Produktové číslo:  DRW11401FX Stránky výrobcu

BEKO DRW11401FX

Ohrievacia zásuvka BEKO je ideálny pomocník v kuchyni, pretože udržiava potraviny a taniere v konštantnej teplote až do doby, kým ich začnete podávať. Práve vďaka schopnosti udržať zvolenú teplotu je ideálna aj pre šetrné rozmrazovanie a kysnutie cesta. Zásuvka je vyrobená z veľmi kvalitného materiálu a jej nosnosť je až 25 kg. Otváranie zaisťuje Pusch a Pull mechanizmus na teleskopických výsuvoch – nie je potrebná žiadna rukoväť. Ľahko a komfortne ju otvoríte jednoduchým stlačením. Poteší vás aj veľmi ľahké čistenie a údržba.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická ohrievacia zásuvka
  • Komfortné otváranie
  • 5 funkcií a 4 stupne nastavenia teploty
  • Antikorové zhotovenie
  • Ohrievacia doska, ventilátor
  • Elektronické ovládanie

Komfortný ohrev

Praktická zásuvka s objemom 22 litrov vám ponúkne dostatočný priestor pre nahriatie až šiestich súprav riadu s maximálnou hmotnosťou 25 kg. Teplotu je možné ľubovoľne regulovať v štyroch úrovniach od 40 °C až do 80 °C. Ďalej ponúka až 5 funkcií ohrevu – rozmrazovanie, kysnutie cesta, predohrev jedla, udržiavanie teploty jedla a ohrev riadu. Jednoduchú obsluhu zabezpečuje elektronické ovládanie. 

Rozmery V × Š × H:
140 × 595 × 555 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den co je to ohrivaci zasuvka a kde ji vyuzijeme a jake mame druhy ohrivacich zasuvek Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k BEKO DRW11401FX
Príslušenstvo pre BEKO DRW11401FX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DRW 11401 FX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií