Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

BEKO DS 7434 CS RX+ BEKO WMY 71243 CS PTLMB1

Zobraziť katalóg
BEKO DS 7434 CS RX+ BEKO WMY 71243 CS PTLMB1
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++, 1200 ot./min, 7kg, 16 programov, AquaFusion, odložený štart 0–24h, 85×60×50cm; SUŠIČKA: A++, 7kg, 16 programov, automatická ochrana proti pokrčeniu, motor BLDC, zameniteľný smer otvárania dverí, odložený koniec 0–24h, 85×60×54cm
Kód:  BEKOS003 Produktové číslo:  Set Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DS 7434 CS RX+ BEKO WMY 71243 CS PTLMB1 Predaj skončil

BEKO DS 7434 CS RX+ BEKO WMY 71243 CS PTLMB1

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Cenovo výhodná ponuka sušičky a práčky BEKO. Medzi ich prednosti bezpochyby patrí extrémne úsporná prevádzka, moderné technológie a nadpriemerná účinnosť.

Sušička BEKO DS 7434 CS RX

Na výber máte 16 programov, medzi nimi napríklad Xpress, Sport alebo BabyProtect, ktorý kladie dôraz na zvýšenú jemnosť pre citlivú detskú pokožku. Sušička využíva senzorovú technológiu FlexySense, ktorá uľahčuje nastavenie vlhkosti a výber optimálnej teploty. Zariadenie nemusí iba odhadovať čas sušenia. Stačí vybrať požadovaný stupeň sušenia a sušička sa zastaví pri dosiahnutí zvolenej úrovne.

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Senzorová technológia FlexySense
  • Automatická ochrana proti pokrčeniu
  • BLDC motor, antikorový bubon Aquawave
  • S-shape bočnej steny na zvýšenie stability
  • Možnosť pripojenia na odpad
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Ukazovateľ zostatkového času

Pohodlie pri každodennom sušení

Pri manipulácii s bielizňou pomôže vnútorné osvetlenie a nechýba obľúbená funkcia odložený štart, ktorá vám pomôže lepšie naplánovať deň. Sušička je vhodná aj do rodín s malými zvedavcami. Detská poistka po aktivácii nedovolí zapnutie alebo prepnutie funkcií, a tak nemusíte mať obavy z nechceného spustenia.

16 programov:
Jeans, Denné, Xpress, Šport, BabyProtect, Jemné, Časové programy, Bavlna na žehlenie, Bavlna do skrine, Bavlna extra suchá, Syntetika na žehlenie, Syntetika do skrine, Mix, Osvieženie, Košele

Ďalšie údaje:
Objem bubna: 102 l
Odložený koniec sušenia: 0 – 24 h
Signalizácia plnej nádrže na vodu
Signalizácia čistoty filtra
Senzor sušenia

Práčka BEKO WMY 71243 CS PTLMB1

Veľmi efektívny a komfortný pomocník v boji so špinavou bielizňou. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať až 7 kilogramov bielizne naraz. Predstavuje ekonomicky aj energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Automaticky uzatvára odvod vody, a preto nedochádza k odtečeniu pracieho prostriedku skôr, ako sa prášok aj aviváž úplne vstrebe.

Veľa premyslených programov

Práčka disponuje 16 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Inteligentný spotrebič je vybavený aj špeciálnym PET programom zameraným na dokonalé odstránenie zvieracej srsti, čo určite ocenia všetci majitelia domácich maznáčikov. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu. Práčka sa sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces tak možno pohodlne naplánovať dopredu.

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panela s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje na LCD displeji a priebeh prania možno sledovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Vďaka veľmi nízkej hlučnosti pri praní aj odstreďovaní sa môžete počas pracieho procesu nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Kúrenie Hi-Tech je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni pred koróziou. Jeho životnosť je až 100-krát vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami. Preto nie sú potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,7 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
209 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,7 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
209 kWh/annum Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chci se zeptat zda má sušička BEKO DS 7434 CS RX po vybalení opravdu hloubku 54 cm, máme 57 cm, futra máme jen 57 cm tak abychom prošli. Děkuji Mirek Koňařík

Dobrý den je možno k tomuto setu přikoupit mezikus s výsuvným pultíkem? Vím, že Beko je nevyrábí, neexistuje nějaký univerzál případně mezikus jiné firmy, který bude pasovat. Děkuji Mirek Koňařík

Dobrý den, je možnost k tomu objednat mezikus? A popřípadě, který. Děkuji Tomić

Diskusia a poradňa k BEKO DS 7434 CS RX+ BEKO WMY 71243 CS PTLMB1
Príslušenstvo pre BEKO DS 7434 CS RX+ BEKO WMY 71243 CS PTLMB1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DS 7434 CS RX+ BEKO WMY 71243 CS PTLMB1.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií