Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO DSA 25020

Zobraziť katalóg
BEKO DSA 25020
4,0 1 hodnotení
Chladnička skriňová, 145 cm, A+, objem chladnička/mraznička 179/49 l, hlučnosť 40 dB, antibakteriálne tesnenie, mraziaci výkon 4 kg / 24 hod., biela
Kód:  SKBECHL050 Produktové číslo:  7503120055 Stránky výrobcu

BEKO DSA 25020

BEKO DSA 25020 je moderná kombinovaná chladnička s mrazničkou hore. S chladiacim objemom 179 litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete police z tvrdeného skla, zásuvku z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverné priehradky na účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Mraznička ponúka priestranné police, aby všetko vaše mäso a zelenina zostalo vždy čerstvé. Majte svoje potraviny vždy organizované a starostlivo uskladnené. Chladnička sa radí k energeticky úspornej triede A+, preto vyniká nízkou spotrebou a šetrí vaše financie. Vybavená je inteligentnou technológiou antibakteriálneho tesnenia, čím si udržuje trvalú životnosť a bráni vzniku škodlivým mikroorganizmom. Výhodu predstavujú tiež optimálne rozmery a moderný dizajn, vďaka ktorým spotrebič ľahko zapadne do interiéru každej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A +
  • Antibakteriálne tesnenie
  • Biele prevedenie
  • Nízka hlučnosť
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO DSA 25020
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DSA 25020.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií