PET PET

BEKO DSA 25030

Zobraziť katalóg
BEKO DSA 25030
Chladnička kombinovaná, 145cm, A ++, objem 179 / 49l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenia, vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 2.5kg / 24 hod.
Kód:  SKBECHL049 Produktové číslo:  7503120119 Stránky výrobcu

BEKO DSA 25030

Dvojdverová samostatne stojaca kombinovaná chladnička sa uplatní aj v domácnosti s väčším počtom členov. Vďaka celkovému objemu vnútorného priestoru 228 litrov a príslušnosti k energeticky úsporné triede A ++ si vás získa na prvý pohled. Okrem toho ponúkne aj vynikajúcu cenu v porovnaní s porovnateľnými spotrebičmi. Vyznačuje sa tiež variabilným vnútorným priestorom a vďaka tichému kompresora veľmi nízkou hlučnosťou 39 dB, ktorú ocení každá domácnosť.

kľúčové vlastnosti

  • Štyri police zo špeciálneho bezpečnostného skla
  • Veľmi tichý chod - vhodná voľba aj do kuchýň spojených s obývačkou
  • Antibakteriálne upravené tesnenie
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • statické chladenie
  • Praktická možnosť uspôsobenie políc

Výkonná mraznička v hornej časti

Mraziacu časť s objemom 49 litrov disponuje dvoma poličkami, vďaka ktorým si môžete systematicky roztriediť všetko potrebné. Dosahuje mraziaceho výkonu 2,5 kg za hodín. Pri poruche alebo výpadku prúdu sú vaše potraviny v bezpečí po výborných 16 hodín. 

Elegantná a praktická chladnička o poschodie nižšie

Do bohatého vybavenia tejto chladničky patrí štyri sklenené police so strieborným rámikom a zásuvka na zeleninu v chladiacom priestore. Pomocou týchto políc si môžete rozvrhnúť priestor, ako len potrebujete. Suroviny, ktoré chcete mať ihneď po ruke, možno umiestniť do třechpřihrádek vo dverách chladničky. Môžete ich využiť aj pre uskladnenie objemnejších fliaš.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO DSA 25030
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DSA 25030.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií