Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO GNE 114612 X

Zobraziť katalóg
BEKO GNE 114612 X
4,6 5 hodnotení
Americká chladnička americká, 182 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 385/155 l, hlučnosť 46 dB, 13 kg/24 hod., displej, ionizátor, antibakteriálna ochrana, protizápachový filter, antikorová, 182 x 92 x 72 cm
Kód:  FAC3350f Produktové číslo:  GNE114612X Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO GNE 114612 X

 

Americká chladnička BEKO 114612X je voľne stojaca kombinovaná Side by Side chladnička v antikorovom vyhotovení. Chladnička je zaradená do energetickej triedy A+ a jej spotreba energie dosahuje 1,246 kWh za 24 hodín. Objem chladiacej časti dosahuje 385 litrov, mraziacej časti 155 litrov a multizóna má objem 91 litrov.  

Obrovský objem

Chladiaca časť má dve zásuvky pre zeleninu osvietené svetlom Active Fresh Blue Light, dve zásuvky "nulová zóna" s objemom 25 litrov, tri police z tvrdeného skla a osem transparentných priehradok vo dverách. Veľkou výhodou chladiacej časti je aktívny ionizátor, antibakteriálne tesnenie dverí a antibakteriálna ochranná vrstva Ag+.

Mraziaca časť obsahuje tri zásuvky a jej výhodou je elektronická regulácia výkonu a NO Frost technológia - beznámrazový systém, takže už nebudete musieť odmrazovať. Mraziaci výkon dosahuje 13 kg za 24 hodín a jeho akumulačná doba je 15 hodín. Určite oceníte výrobník ľadových kociek na ochladenie vášho obľúbeného nápoja. 

Jedinečná multizóna

Variabilná zóna kombinovanej Side by Side chladničky obsahuje dve police z tvrdeného skla a jednu zásuvku. Tiež oceníte jedinečnosť tejto zóny - elektronickú reguláciu teploty a možnosť nastaviť ju ako chladničku, mrazničku alebo nulovú zónu. Teplotu v tejto časti je možné nastaviť od -24 °C do +10 °C.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Chladenie No frost
  • Antikorové vyhotovenie
  • Automatické odmrazovanie
  • Sklenené police
  • Antibakteriálna ochrana Ag +
  • Variabilná multizóna
  • Aktívne modré svetlo

Funkcie a technológie:

Active Dual Cooling systém
Moderná chladiaca technológia, ktorá poskytuje ideálnu úroveň vlhkosti a teploty a zaisťuje tie najlepšie podmienky na uchovanie potravín. Vďaka oddelenému systému chladenia a cirkulácie vzduchu v chladničke a mrazničke zostávajú potraviny dlhšie čerstvé a zároveň sa nemiešajú ich pachy a vône.

No Frost
Systém No Frost eliminuje tvorbu ľadu vo vnútri spotrebiča, čo znamená, že odmrazovanie už nie je potrebné. Tento systém nielen umožňuje bezproblémové a jednoduché použitie chladničky, ale tiež zaisťuje správnu teplotu na skladovanie potravín.

Multizone priestor
Špeciálny priestor, ktorý môžete použiť v závislosti na vašich potrebách ako mrazničku alebo chladničku. Teplotný rozsah od -24 °C do +10 °C zaistí, že budete mať vždy miesto pre čerstvé výrobky alebo mrazené potraviny. Chladnička Beko teda ponúka optimálne miesto na skladovanie potravín za všetkých okolností, a len vy môžete rozhodnúť, či chcete viac priestoru pre chladničku alebo mraznička.

Active Fresh Blue Light
Svetlo s modrou farbou zabezpečuje pokračovanie procesu fotosyntézy v čerstvom ovocí a zelenine. Vďaka tomuto systému nielen udržíte dlhšiu dobu sviežosť ovocia a zeleniny, ale aj zvýšite ich nutričné hodnoty.

Aktívny ionizátor
Ionizátor neutralizuje baktérie, vírusy a ďalšie faktory zodpovedné za nepríjemný zápach vo vnútri chladničky. Čistí cirkulujúci vzduch v komore prístroja, čo umožňuje dlhšie skladovanie potravín.

Protizápachový filter
Filter čistí cirkulujúci vzduch vo vnútri chladničky, čo eliminuje zápach a baktérie, aby uložené potraviny zostali dlhšie čerstvé.

Antibakteriálne tesnenie
Tesnenie vo dverách je obvykle ťažké udržiavať v čistote, čo z neho robí ideálne prostredie pre rast baktérií. S pridaním antimikrobiálnych látok nielen tesnenie zostáva bez mikroorganizmov, ale vytvára antibakteriálnu bariéru chrániacu vnútro chladničky od nežiaducich mikroorganizmov.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
540 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
540 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
13 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
182 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
120 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO GNE 114612 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO GNE 114612 X.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií