PET PET

BEKO GNE 134630 X

Zobraziť katalóg
BEKO GNE 134630 X
Americká chladnička americká, 182cm, A ++, objem chladničky/mrazničky 373/149L, hlučnosť 46dB, 13kg/24h, LED displej, ionizátor, antibakteriálna ochrana, výrobník ľadu, nerez, 182x92x75
Kód:  SKBECHL016 Produktové číslo:  7268741384 Stránky výrobcu

BEKO GNE 134630 X

BEKO GNE 134630 X je moderná americká dvojdverová chladnička. S chladiacim objemom 380 litrov ponúka efektívne riešenie pre uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete police z tvrdeného skla, zásuvky z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverné priehradky pre účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Mraznička ponúka tri priestranné zásuvky, aby všetko vaše mäso a zelenina zostali vždy čerstvé. Majte svoje potraviny vždy organizované a starostlivo uskladnené.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A ++
  • No Frost
  • Protizápachový filter
  • Antibakteriálne tesnenie
  • Aktívny ionizátor
  • Signalizácia otvorených dverí
  • Aktívne modré svetlo
  • Multizone priestor
  • Neo Frost

Úsporná prevádzka

Chladnička sa radí k energeticky úspornej triede A ++, preto vyniká nízkou spotrebou a šetrí vaše financie. Vybavená je chytrou technológiou antibakteriálneho tesnenia, čím si udržuje trvalú životnosť a bráni vzniku škodlivých mikroorganizmov. Jednou z popredných funkcií je Active Dual Cooling systém, ktorá zaisťuje pravidelnú cirkuláciu vzduchu a udržiava optimálnu vlhkosť v chladničke. Potraviny zostávajú dlhšie čerstvé a nemiešajú sa ich pachy a vône. Inteligentná technológia No Frost zabraňuje tvorbe ľadu, preto nemusíte chladničku pracne odmrazovať. Chytrou vlastnosťou je Aktívne modré svetlo udržujúce proces fotosyntézy na ovocí a zelenine, čím si udržia čerstvosť a vysoké nutričné hodnoty.

Jednoduchá obsluha

Oceníte integrovaný minibar s dávkovačom vody a ľadu zabudovaný v predných dvierkach. Môžete si tak rýchlo načapovať chladnú vodu alebo namiešať osviežujúci nápoj s ľadom v horúcich letných dňoch. Všetko sa jednoducho ovláda pomocou tlačidiel. Nastavenie ľahko skontrolujete na dobre čitateľnom displeji. Výhodu predstavuje tiež moderný dizajn v nerezovom prevedení, vďaka ktorému spotrebič ľahko zapadne do interiéru každej kuchyne.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO GNE 134630 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO GNE 134630 X.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií