AD homeoffice PET

BEKO HCA 61531 B

Zobraziť katalóg
BEKO HCA 61531 B
Digestor komínová, 538m3 / hod., hlučnosť 58dB, 3 rýchlosti, Booster, odťah 15cm alebo recirkulácia, dotykové ovládanie, 2x LED osvetlenie, tukový filter, šírka 60cm
Kód:  SKBEDG004 Produktové číslo:  8848323200 Stránky výrobcu

BEKO HCA 61531 B

Vybavte svoju kuchyňu moderným komínovým odsávačom pár HCA 61531 B značky BEKO a spríjemnite si varenie. Šírka digestora je 60 cm a jej výkon činí 538 m3 / h, pričom jej hlučnosť dosahuje príjemné hodnoty 58 dB. K dispozícii budete mať hneď tri rýchlosti odsávania vrátane Booster (intenzívneho odsávania). Nechýba ani užitočná je funkcia automatického vypnutia po 15 minútach, takže môžete odísť z kuchyne s istotou, že sa prístroj vypne sám. 

kľúčové vlastnosti

  • Tri rýchlostné stupne + booster
  • možnosť recirkulácie
  • automatické vypnutie
  • Dva kovové tukové filtre
  • dotykové ovládanie
  • čistenie vzduchu
  • nízka hlučnosť
  • Čierno-sklenené prevedení

Šikovné funkcie a intuitívne ovládanie

Kovové filtre sa navyše dajú umývať v umývačke a tak nemusíte mať starosti, že strávite čas ich zdĺhavým drhnutím. Iste poteší aj jednoduché dotykové ovládanie, ktoré vás osloví svojou jednoduchosťou. Osvetlenie na odsávači zabezpečujú dva svetelné LED zdroje s výkonom 2 × 2,5 W.Zaujímavosti je aj funkcia automatického čistenia vzduchu.Odsávač sa na najnižšiu úroveň zapne každú celú hodinu na dobu 10 minút a zaistí nepretržitú výmenu vzduchu v kuchyni.

Kvalita zpracování je u tohoto výrobku kombinovaná s moderním designem. Do vašej kuchyne tiež rozhodne skvele zapadne vďaka materiálu, z ktorého je vyrobený. Tým je nerezová oceľ a sklo, ktoré sú bezpochyby zárukou dlhej životnosti. Obstaraním tohto moderného odsávača si zachováte vašej kuchyňu vždy sviežu a voňavú. Stane sa tak jedinečným pomocníkom pri vašom každodennom varení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HCA 61531 B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HCA 61531 B.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií