Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

BEKO HCA 61531 B

Zobraziť katalóg
BEKO HCA 61531 B
Digestor komínový, 538 m3/hod., hlučnosť 58 dB, 3 rýchlosti, Booster, odťah 15 cm alebo recirkulácia, dotykové ovládanie, 2x LED osvetlenie, tukový filter, šírka 60 cm
Kód:  BEDG001 Produktové číslo:  HCA61531B Stránky výrobcu

BEKO HCA 61531 B

Vybavte svoju kuchyňu moderným komínovým odsávačom pár HCA 61531 B značky BEKO a spríjemnite si varenie. Šírka digestora je 60 cm a jeho výkon je 538 m3/h, pričom hlučnosť dosahuje príjemnú hodnotu 58 dB. K dispozícii budete mať hneď tri rýchlosti odsávania vrátane funkcie Booster (intenzívne odsávanie). Nechýba ani užitočná funkcia automatického vypnutia po 15 minútach, takže môžete odísť z kuchyne s istotou, že sa prístroj vypne sám. 

Kľúčové vlastnosti

  • Tri rýchlostné stupne + booster
  • Možnosť recirkulácie
  • Automatické vypnutie
  • Dva kovové tukové filtre
  • Dotykové ovládanie
  • Čistenie vzduchu
  • Nízka hlučnosť
  • Čierno-sklenené vyhotovenie

Inteligentné funkcie a intuitívne ovládanie

Kovové filtre sa navyše dajú umývať v umývačke, a tak nemusíte mať starosti, že strávite čas ich zdĺhavým drhnutím. Určite poteší aj jednoduché dotykové ovládanie, ktoré vás osloví svojou jednoduchosťou. Osvetlenie na odsávači zabezpečujú dva svetelné LED zdroje s výkonom 2× 2,5 W. Zaujímavosťou je aj funkcia automatického čistenia vzduchu. Odsávač sa na najnižšiu úroveň zapne každú celú hodinu na 10 minút a zaistí nepretržitú výmenu vzduchu v kuchyni.

Kvalita vyhotovenia je kombinovaná s moderným dizajnom. Do vašej kuchyne tiež rozhodne skvele zapadne vďaka materiálu, z ktorého je vyrobený. Tým je nehrdzavejúca oceľ a sklo, ktoré sú bezpochyby zárukou dlhej životnosti. Zaobstaraním tohto moderného odsávača si zachováte vašu kuchyňu vždy sviežu a voňavú. Stane sa tak jedinečným pomocníkom pri vašom každodennom varení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mate nekde tento model vystaven, pripadne je mozne si ho pred koupi prohlednout?

Diskusia a poradňa k BEKO HCA 61531 B
Príslušenstvo pre BEKO HCA 61531 B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HCA 61531 B.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií