AD homeoffice AD homeoffice

BEKO HCF61531X

Zobraziť katalóg
BEKO HCF61531X
Digestor komínová, 608m3 / hod., 3 rýchlosti, recirkulácia, LED osvetlenie 2x 1W, 2 tukové filtre
Kód:  SKBEDG009 Produktové číslo:  8848383200 Stránky výrobcu

BEKO HCF61531X

Patríte medzi milovníkov dobrého jedla a najradšej si ho pripravujete sami doma? Či už je vyprážate alebo pečiete, vznikajú príjemné i nepríjemné vône, ktoré sa následne linou celou kuchyňou. Aby ste tomu zabránili, vybavte svoju kuchyňu týmto moderným komínovým odsávačom pár od spoločnosti Beko. Zbernica disponuje šírkou 60
cm a valcová turbína s výkonom odsávania 608 m3 / h si dokázala udržať hladinu zvuku na príjemných 62 decibeloch. Motor je vybavený bezpečnostnou poistkou, ktorá ho pri prípadnom preťažení vypne a po vychladnutí umožňuje jeho opätovné zapnutie. Tým sa tiež predlžuje jeho životnosť.

vlastnosti

  • 3 rýchlostné stupne + 1 intenzívny, tzv. booster
  • možnosť recirkulácie
  • automatické vypnutie
  • automatické čistenie vzduchu
  • ukazovateľ čistoty filtra
  • 2 kovové tukové, kazetové filtre
  • intenzívna ventilácia
  • elektronická regulácia - soft touch dotykové ovládanie

praktické funkcie

Veľmi užitočná je funkcia automatického vypnutia, takže môžete odísť z kuchyne s istotou, že sa prístroj vypne sám. Odsávač ďalej ponúka tri možné stupne výkonu a jeden intenzívny, takzvaný booster. Nechýba tu ani časovač s automatickým vypnutím a indikácia nasýtenosti filtrov či nutnosť ich výmeny. Zaujímavosti je aj funkcia automatického čistenia vzduchu. Odsávač sa na najnižšiu úroveň zapne každú celú hodinu na dobu 10 minút a zaistí nepretržitú výmenu vzduchu v kuchyni. Nemusíte sa báť, že by vám pri tom zbytočne utekali peniaze. Spotřeba energie je minimální. Filtre sa navyše dajú umývať v umývačke a tak nemusíte mať starosti, že strávite čas ich zdĺhavým drhnutím.

Moderné na pohled

Kvalita spracovania je u tohto výrobku kombinovaná s moderným dizajnom. Do vašej kuchyne tiež rozhodne skvele zapadne vďaka materiálu, z ktorého je vyrobený. Tím je nerezová ocel, jež je bezesporu zárukou dlouhé životnosti. Osvetlenie na odsávaču zabezpečujú dva svetelné LED zdroje a poteší vás i jednoduché soft-touch dotykové, elektronické ovládanie. Obstaraním tohto moderného odsávača si zachováte vašej kuchyňu vždy sviežu a voňavú. Stane sa tak jedinečným pomocníkom pri vašom každodennom kuchtenie.

Doplňujúce informácie

  • Materiál: nerezová oceľ
  • Energetická trieda: C
  • Osvetlenie: 2 × 1 W LED žiarovky
  • Výška 66,3 cm, šírka, 60 cm, hĺbka 50 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HCF61531X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HCF61531X.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií