Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO HDR8534CSRX

Zobraziť katalóg
BEKO HDR8534CSRX + záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,8 4 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A+++, s účinnosťou sušenia A, kapacita bielizne: 8kg, hlavné funkcie: napojenie na odpad, odložený štart, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, reverzibilné dvierka a detská poistka, hlučnosť 66 dB, odhad. ročná spotreba energie 176 kWh/annum, rozmery: 59.7×84.6×65.4 cm (Š×V×H), hmotnosť 51kg
Kód:  BESU019 Produktové číslo:  7188285780 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO HDR8534CSRX

Výkonná kondenzačná sušička BEKO HDR 8534 CSRX disponuje kapacitou až na 8 kg bielizne a je vybavená hybridnou technológiou sušenia RapiDry, ktorá kombinuje klasické čerpadlo a špeciálne vyhrievacie teleso. Sušička má prehľadný LCD displej, české popisy ovládacieho panela a detský bezpečnostný zámok. Sušička bielizne BEKO HDR 8534 CSRX vám ponúka 16 programov sušenia a ďalšie užitočné prídavné funkcie, vnútorné LED osvetlenie bubna a ľahko prístupné filtre vzduchu na ich jednoduché čistenie. Pre lepšie prispôsobenie sušičky priestoru kde je umiestnená je tu možnosť zmeny smeru otvárania jej dvierok. Sušička Beko disponuje špeciálnymi senzormi, ktoré udržujú kontrolu nad teplotou sušenia tak, aby sa s každým typom textílie zaobchádzalo najvhodnejším spôsobom. Vďaka tomu šetrne usušíte širokú škálu materiálov bez toho, aby došlo k ich vyblednutiu, či poškodeniu.


Kľúčové vlastnosti sušičky BEKO HDR 8534 CSRX

  • Výkonná kondenzačná sušička s náplňou až na 8 kg bielizne
  • Hybridná technológia RapiDry na skrátenie času sušenia
  • 16 programov sušenia
  • Prehľadný LCD displej, české popisy ovládacieho panela
  • Detský bezpečnostný zámok, vnútorné LED osvetlenie bubna
  • Dobre prístupné filtre vzduchu na ich jednoduché čistenie
  • Automatický systém proti pokrčeniu bielizne + ďalšie prídavné funkcie
  • Praktická možnosť zmeny smeru otvárania dvierok sušičky

Funkcia RapiDry sušičky BEKO HDR 8534 CSRX

Už žiadne zbytočné čakanie na sušenie. Funkcia RapiDry sušičky BEKO HDR 8534 CSRX skráti sušenie až o tretinu času vďaka hybridnej technológii sušenia, ktorá kombinuje klasické čerpadlo a špeciálne vyhrievacie teleso. Túto funkciu môžete využiť pri klasickej bavlne, ale aj pri špeciálnych programoch ako je napríklad Šport.


Praktický detský zámok

Máte doma malé deti, ktoré hľadajú, čím by sa zabavili? Určite viete, aké sú deti zvedavé a rôzne tlačidlá sú pre ne veľmi zaujímavé. Sušička BEKO HDR 8534 CSRX je vybavená detským zámkom, ktorý zabraňuje zmene nastavenia programu v priebehu sušenia a vy sa nemusíte báť, že sa jemná bielizeň začne sušiť ako plachty.


Skráťte si čas pri žehlení košieľ

Košele sú skvelým módnym doplnkom, je však potrebné o ne dbať a žehliť ich, aby boli krásne vyhladené. Ako si ale skrátite čas pri žehlení? Jednoducho. Sušička BEKO HDR 8534 CSRX totiž usuší košele pri nízkej teplote a špeciálnymi pohybmi bubna ich ochráni pred pokrčením. Vy tak strávite menej času pri žehlení.

Automatický systém proti pokrčeniu bielizne

Nie každý má rád žehlenie, a preto je sušička BEKO HDR 8534 CSRX vybavená automatickým systémom proti pokrčeniu bielizne, ktorý vám značne skráti čas pri žehlení. Tento systém zabezpečí šetrné otáčanie bubna aj po skončení programu, takže aj keď práve nemáte čas bielizeň zo sušičky vybrať, nemusíte sa báť, že ju vyberiete pokrčenú a strávite tak veľa času žehlením.

Špeciálne senzory sušičky BEKO

Sušička BEKO HDR 8534 CSRX je vybavená špeciálnymi senzormi, ktoré kontrolujú teplotu sušenia tak, aby sa s každým typom textílie zaobchádzalo ohľaduplne. Môžete teda do sušičky vložiť napríklad vaše obľúbené džínsy, jemné tkaniny a dokonca aj vlnu. Nemusíte sa báť, že by došlo k ich vyblednutiu, či poškodeniu. O každý typ textílie bude dobre postarané.


Praktický nočný program sušičky BEKO HDR 8534 CSRX

Večer vložíte bielizeň a ráno ju máte usušenú. Znie to neuveriteľne? Naopak. Sušička BEKO HDR 8534 CSRX je totiž vybavená nočným programom, vďaka ktorému je sušenie až o 50 % tichšie ako štandardný program. Večer vás počas spánku nebude nič rušiť.


LED osvetlenie pre lepšiu viditeľnosť v bubne

Každý z nás určite niekedy hľadal jednu ponožku, ktorú nemohol nájsť. To sa vám odteraz nestane. Kondenzačná sušička BEKO HDR 8534 CSRX disponuje vnútorným LED osvetlením, vďaka ktorému uvidíte všetky zabudnuté kúsky bielizne. Perfektne osvetlí celý bubon.


Ľahko prístupné filtre vzduchu

Každá domáca pani má rada všetko krásne čisté a voňavé. A to isté je nutné aj u sušičky BEKO HDR 8534 CSRX. Nemusíte však vydávať príliš veľa energie, postačí jednoducho vybrať filtre vzduchu a vyčistiť ich. Filtre sú ľahko prístupné, takže je to naozaj hračka.


Zapadne do každého kúta, či kúpeľne

Kondenzačná sušička bielizne BEKO HDR 8534 CSRX si nájde miesto aj v menších priestoroch. Dvierka môžete otočiť a zmeniť ich smer otvárania, takže zapadnú do každého kúta predsiene, či kúpeľne.


Možnosť pripojenia sušičky BEKO na odpad

Sušičku BEKO HDR 8534 CSRX môžete pripojiť na odpad. Vďaka tomu sa zbavíte starostí s vylievaním zásobníka na kondenzát.


Šetrný AquaWawe bubon

V sušičke BEKO HDR 8534 CSRX môžete sušiť naozaj čokoľvek, dokonca aj vaše obľúbené tričko. Bubon AquaWave má špeciálnu štruktúru, vďaka ktorej je o bielizeň šetrne a dôkladne postarané. Bielizeň tak bude vyzerať stále ako nová.


Dokonale usušená bielizeň vďaka tepelnému čerpadlu EcoGentle

Tepelné čerpadlo EcoGentle umožní sušenie pri nižších teplotách, vďaka tomu oblečenie nestráca svoju farbu ani tvar, a navyše sušička BEKO HDR 8534 CSRX spotrebuje menej energie.


Možnosť použitia medzikusa

Nemáte dostatok miesta, a aj napriek tomu si chcete zaobstarať sušičku, ktorá šetrí nielen energiu, ale aj váš čas? Máme pre vás skvelú správu. Sušičku BEKO HDR 8534 CSRX môžete postaviť na práčku a zafixovať ju pomocou medzikusa. Vďaka nemu môžete bez obáv umiestniť sušičku s hĺbkou 54 cm aj na práčku s hĺbkou 45 cm.

Sušička bielizne BEKO HDR 8534 CSRX ponúka program na vlnu

O vaše obľúbené svetre, či vlnené čiapky a šály bude krásne postarané. Sušička BEKO HDR 8534 CSRX je totiž vybavená programom na vlnu, ktorý má certifikát WoolMark Apparel Care. Všetky tieto vlnené veci usuší s maximálnou starostlivosťou a výsledok bude príjemný na dotyk a bez chuchvalcov.


16 programov:
Jeans, Šport, Košele 30, BabyProtect, Mix, Posteľná bielizeň, Nočný, Časové programy, Osvieženie, Ochrana vlny, Jemné, Syntetika na žehlenie, Syntetika do skrine, Bavlna na žehlenie, Bavlna do skrine, Bavlna suchá extra

Prídavné funkcie:
Možnosť pripojenia na odpad, signalizácia plného zásobníka na vodu, signalizácia čistoty filtra, možnosť zmeny smeru otvárania dvierok, odložený koniec sušenia

Rozmery:

Výška: 84,6 cm
Šírka: 59,7 cm
Hĺbka: 65,4 cm

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
65,4 cm Hotovo!
Šírka
59,7 cm Hotovo!
Výška
84,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
51 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravim, chtle bych se zeptat kdy by mohla byt susicka dostupna, diky tomas

Dobrý den, musí se sušička připojit na odpad nebo se může používat i bez toho? Děkuji. Chmelová

Dobrý den mohu poprosit o info kdy bude sušička k dispozici?

Je možné tuto sušičku (s hloubkou 65cm) s použitím mezikusu SKWS60 postavit na pračku o hloubce 60cm?

Zaruka 5 let je definovana jak prosim? Zakladni je predpokladam 24 mesicu.

Dobrý den, musí byt susicka napojena na odpad nebo to není podmínkou..?? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k BEKO HDR8534CSRX
Príslušenstvo pre BEKO HDR8534CSRX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HDR8534CSRX.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií