PET AD homeoffice

BEKO HIC 64403 T

Zobraziť katalóg
BEKO HIC 64403 T
Varná doska sklokeramická, 4 varné zóny s HiLight (1x dvojzónová, 1x oválna), Booster, časovač, dotykové ovládanie, detský zámok
Kód:  SKBEVD013 Produktové číslo:  7756788354 Stránky výrobcu

BEKO HIC 64403 T

Za celú dobu pôsobenia na slovenskom trhu si k sebe spoločnosť BEKO naklonila už mnoho užívateľov a presvedčila ich, že jej výrobky má cenu kupovať. Pri vytváraní spotrebičov do domácnosti vsádza nielen na moderný vzhled, ale aj na kvalitu, variabilitu a ergonomickosť.

kľúčové vlastnosti

  • Moderný vzhled a kvalitné spracovanie
  • Vstavaná so štyrmi zónami (1 × dvojzónová, 1 × oválna)
  • rad vychytávok
  • Premyslený a esteticky zvládnutý displej
  • zabrúsené hrany
  • dotykové ovládanie

Príprava jedla sa stane radosťou

Pre tých, ktorí si v kuchyni nechali miesto na varnú dosku so šírkou 60 cm, bude skvelou voľbou práve táto s rozmermi (V x Š x H) 5,5 × 60 × 51 cm. Pre užívateľov je pripravený naozaj kvalitný výrobok, ktorý navyše poteší svojou priaznivou cenou.Pomocou premysleného a esteticky zvládnutého displeja budete ovládať 4 varné zóny s Boostrom a rad ďalších vychytávok. Medzi nimi nájdete napríklad indikátor on / off, časovač, detskú poistku, funkciu bezpečného vypnutia, zobrazenie zvyškového tepla atď.

Príprava vašich obľúbených pokrmov bude s touto varnou doskou vyložene potešením. Dajte svojej kuchyni moderný vzhled a staňte sa ďalším spokojným zákazníkom, tejto rokmi preverené značky. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HIC 64403 T
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií