Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

BEKO HII 64400 AT

Zobraziť katalóg
BEKO HII 64400 AT
Varná doska vstavaná, indukčné, 4 varné zóny, dotykové ovládanie, Powerbooster, 9 stupňov výkonu, automatická detekcia nádob, automatické vypnutie po dvoch minútach bez nádoby, bezrámečková
Kód:  SKBEVD009 Produktové číslo:  7757189201 Stránky výrobcu

BEKO HII 64400 AT

Indukčná varná doska predstavuje moderný spôsob varenia. Kombinuje v sebe výkon a moderný vzhled sklokeramického povrchu, ktorý sa navyše ľahko čistí. K dispozícii sú 4 varné plochy o 3 veľkostiach - 21, 18 a 14,5 cm. Vďaka systému rozpoznania hrnca je napájaný vždy len priestor pokrytý nádobou. Varnej plochy sú vybavené funkciou booster, ktorej aktiváciou zvýšite ohrev. 

kľúčové vlastnosti

  • indukčná technológia
    booster
  • detský zámok
  • zámok tlačidiel
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Senzorové dotykové ovládanie
  • časovač

elektronický časovač

Senzorové dotykové ovládanie je umiestnené v strede, takže je vždy po ruke. Ľahko nastavíte teplotu alebo zapnete / vypnete časovač. Ten vám uľahčí prípravu pokrmu, pretože nebudete musieť strážiť dobu varenia. Nastavte si interval, po jehož uplynutí se varná plocha automaticky vypne. Pritom zaznie zvukový signál, ktorý umlčíte stlačením ktoréhokoľvek tlačidla. Ukazovateľ zvyškového tepla má bezpečnostný význam a využijete ho aj k udržaniu teploty už uvarených potravín.

Bezpečnosť pri prevádzke

Aby nedošlo k nechtěné změně nastavení nebo funkce během provozu varné desky, aktivujte zámek tlačítek. Rodiny s deťmi tiež využijú detský zámok, ktorý malým rošťákům zabráni v náhodnom uvedenia varnej dosky do prevádzky. Aby nedošlo k nadmernému prehriatiu zariadení, napríklad na maximálny výkon po dobu niekoľkých hodín, systém aktívnej varnú zónu vypne alebo zníži vybranú úroveň ohrevu. V prípade pretečenia tekutiny z hrnca sa automaticky preruší napájanie a dôjde k vypnutiu dosky. 

4 varné zóny:
Ľavá predná: 18 cm, 2000/2300 W
Ľavá zadná: 18 cm, 2000/2300 W
Pravá predná: 14,5 cm, 1600/1800 W
Pravá zadná: 21 cm, 2100/2300 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HII 64400 AT
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií