Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO HII 64402 ATX

Zobraziť katalóg
BEKO HII 64402 ATX
Varná doska - vstavaná, indukčná, 4 varné zóny, Booster, senzorové ovládanie 9 úrovní, časovač, ukazovateľ zostatkového tepla, šírka 60cm
Kód:  BEVD002 Produktové číslo:  7757182952 Stránky výrobcu

BEKO HII 64402 ATX

Indukčná varná doska BEKO HII 64402 ATX predstavuje moderný spôsob varenia. Kombinuje v sebe výkon a moderný vzhľad sklokeramického povrchu, ktorý sa navyše ľahko čistí. K dispozícii sú 4 varné plochy o 3 veľkostiach - 21, 18 a 14,5 cm. Vďaka systému rozpoznania hrnca je napájaný vždy len priestor pokrytý nádobou. Varné plochy sú vybavené funkciou Booster, ktorej aktiváciou zvýšite ohrev. 

Kľúčové vlastnosti BEKO HII 64402 ATX

  • Moderný dizajn indukčnej varnej dosky HII 64402 ATX
  • Senzorové ovládanie
  • Praktický Booster na všetkých varných zónach
  • 4 varné plochy
  • Displej, detský zámok
  • Ukazovateľ zvyškového tepla a časovač

Bezpečnosť zaručená

Aby nedošlo k nadmernému prehriatiu zariadenia, napríklad na maximálny výkon po dobu niekoľkých hodín, systém aktívnu varnú zónu vypne alebo zníži vybranú úroveň ohrevu. V prípade pretečenia tekutiny z hrnca sa automaticky preruší napájanie a dôjde k vypnutiu dosky. Aby nedošlo k nechcenej zmene nastavenia alebo funkcie počas prevádzky varnej dosky, aktivujte zámok tlačidiel. Rodiny s deťmi tiež využijú detský zámok, ktorý malým ratolestiam zabráni v náhodnom uvedení varnej dosky do prevádzky.

Praktické funkcie a jednoduché ovládanie varnej dosky

Senzorové dotykové ovládanie je umiestnené uprostred, takže je vždy po ruke. Ľahko nastavíte teplotu alebo zapnete / vypnete časovač. Ten vám uľahčí prípravu pokrmu, pretože nebudete musieť strážiť dobu varenia. Nastavte si interval, po uplynutí ktorého sa varná plocha automaticky vypne. Pritom zaznie zvukový signál, ktorý umlčíte stlačením ktoréhokoľvek tlačidla. Ukazovateľ zvyškového tepla má bezpečnostný význam a využijete ho aj k udržaniu teploty už uvarených potravín.

Doplňujúce informácie:

Napätie:
230 / 400 V

Max. príkon:
7 200 W

Rozmery (V x Š x H):
5,5 × 58 × 51 cm

Rozmery na zabudovanie (V x Š x H):
5,5 × 56 × 49 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HII 64402 ATX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HII 64402 ATX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO HII 64402 ATX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO HII 64402 ATX.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií