Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO HTV 8733 XS0

Zobraziť katalóg
BEKO HTV 8733 XS0 + záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,8 8 hodnotení
Práčka so sušičkou energetická trieda A, spredu plnená, náplň práčky 8 kg, náplň sušičky 5 kg, maximálne otáčky 1400 ot./min, rýchly program, aqua stop, invertorový motor, detská poistka, odložený štart a displej, hlučnosť prania 57 dB, hĺbka 54 cm, šírka 60 cm, výška 85 cm, farba biela
Kód:  BEPRS01 Produktové číslo:  7161542600 Stránky výrobcu

BEKO HTV 8733 XS0

Zháňate kvalitného spoločníka do domácnosti, ktorý vám ušetrí veľa času, energie aj peňazí? Samostatne stojaca práčka so sušičkou s predným plnením je predovšetkým vďaka svojmu objemu vhodná aj do väčších rodín. V prípade sušenia sa do nej zmestí až 5 kg bielizne, na pracie programy ju môžete naplniť dokonca 8 kg. So svojou nízkou spotrebou energie aj vody patrí do energetickej triedy A, vďaka čomu ušetríte nielen ďalšie peniaze, ale šetríte aj životné prostredie. Veľká výhoda spočíva aj v nízkej hlučnosti, takže nového pomocníka môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o ňom nebudete vedieť. Hlučnosť prania by nemala presiahnuť 57 dB, v prípade sušenia 64 dB. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná práčka s kondenzačnou sušičkou
  • Možnosť odloženého prania
  • Tichá a úsporná prevádzka (energetická trieda A)
  • Vyperie a usuší aj za neuveriteľných 40 minút
  • Ocenenie potvrdzujúce šetrné a zároveň účinné pranie
  • Systém AquaFusion pre efektívne využitie pracieho prostriedku
  • S-shape bočné steny pre väčšiu stabilitu a nízku hlučnosť prania
  • Antialergický program Baby Protect+ vhodný aj pre dojčenské oblečenie
  • Hi-Tech výhrevné teleso s vrstvou niklu pre účinnú ochranu proti korózii

Šetrné a zároveň účinné pranie

Woolmark Platinum Care je uznávané osvedčenie vydané spoločnosťou The Woolmark Company. Je potrebné splniť vysoké štandardy kvality a možnosť prania odevov, ktoré sú určené primárne pre „ručné pranie“. Vďaka kvalitnému spracovaniu a špeciálnemu Pro Smart invertorovému motoru nemal tento kus problém získať takto renomované ocenenie. Program Baby Protect+ navyše zaručuje perfektnú hygienickú nezávadnosť a úplne minimálny výskyt možných alergénov. Praktická funkcia AquaFusion zaručí, že takmer všetok prací prostriedok bude využitý počas prania a nedochádza tak k zbytočným stratám a plytvaniu peňazí.

Prispôsobí sa presne vašim potrebám

Práčka so sušičkou disponuje niekoľkými programami, vďaka ktorým prispôsobíte pranie alebo sušenie presne vašim potrebám. Vďaka programu „Xpress super krátky“ vyperiete malé množstvo bielizne (cca 2 kg) za neuveriteľných 14 minút! Zaujímavý je aj program „Vyprať a nosiť“, ktorý vám už behom 40 minút vyperie a šetrne vysuší oblečenie, ktoré po vybratí môžete ihneď obliecť.

Práčka disponuje mnohými ďalšími programami, ktoré sú určené či už pre „eco“ prevádzku, alebo naopak pre extrémne znečistené kusy bielizne. Môžete si zvoliť aj teplotu vody na pranie, a to v rozmedzí „studená“ (bez ohrevu) až po 90 °C. Výkonný motor dopraje až 1 400 otáčok za minútu pri odstreďovaní. Potešia aj funkcie ako extra plákanie, predpierka či nastaviteľná úroveň sušenia. S týmto spotrebičom budete tak vždy spokojní, zakaždým si totiž vyberiete optimálny program!

Veľa praktických vychytávok a ďalších výhod

Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke či práčke. Môžete tak prať/sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí – či už chcete odložiť štart na lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať čisté a usušené prádlo pri príchode z práce. Kombinovaná práčka s kondenzačnou sušičkou samozrejme disponuje prehľadným LED displejom, vďaka ktorému budete mať všetky informácie o aktuálnom cykle ako na dlani. Medzi ďalšie nesporné výhody patrí napríklad technológia S-shape bočnej steny pre väčšiu stabilitu pri činnosti. Hi-Tech výhrevné teleso s vrstvou niklu pre účinnú ochranu proti korózii zaistí dlhoročnú životnosť spotrebiča.

 
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
69 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
69 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
54 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jenom se chci zeptat, zda plánujete nějakou cenovou akci do konce roku na tuto pračku se sušičkou. Dosud je cena na identické úrovni, jako u všech ostatních prodejců.

Dobrý den, má tento výrobek funkci odložený start. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, měla jsem už jednu pračku se susickou, kde bylo tlačítko autocisteni. Vyhovovalo mi to kvůli používání susicky, kdy pracku tento program vyčistil od nečistot . U této pračky namohu najít.

Dobrý den, má pračka nějakou ochranu proti přetečení? Aqua stop? Některé eshopy tuto funkci uvádějí, tak si nejsem jistý... Děkuji Michael Kaštánek

Dobrý den, dají se zjistit přepravní rozměry, tj. v zabaleném stavu a může se pračka převážet v autě na boku? Díky za info

Dobrý den. Je možné tuto pračku zaregistrovat, aby u ní platila záruka 10 let na motor. Odkaz do neznáma

Dobrý den, prosím o informaci, zda je ovládání výrobku v českém jazyce včetně popisků. Pokud jsou popisky pouze v anglickém jazyce, je součástí balení i polepka v českém jazyce?

Dobrý den, ta hloubka 54 cm je konečná, nebo musím počítat ještě nějaké centimetry navíc ? Děkuji.

Diskusia a poradňa k BEKO HTV 8733 XS0
Príslušenstvo pre BEKO HTV 8733 XS0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HTV 8733 XS0.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií