Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO MOB 20231 BG

Zobraziť katalóg
BEKO MOB 20231 BG
1,0 2 hodnotení
Mikrovlnná rúra voľne stojacia, objem 20 l, počet úrovní výkonu 5, veľkosť taniera 24.5 cm, rozmrazovanie, časovač, detská poistka a automatické programy, farba čierna
Kód:  BEMW003 Produktové číslo:  MOB20231BG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO MOB 20231 BG

Vstavaná mikrovlnná rúra bez rámčeka BEKO MOB 20231 BG je spotrebič nabitý modernými technológiami. Okrem iného sa môže pochváliť dotykovým otváraním dverí alebo automatickými programami. Na čelnej strane dominuje elektronický ovládací panel s čiernym sklom, ktorý sa stane ozdobou každej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti

  • Dotykové ovládanie dvierok
  • Rýchly štart
  • Automatické varenie
  • Varenie vo viacerých krokoch
  • Detský zámok

Rýchly štart

Mikrovlnná rúra ponúka vnútorný objem 20 litrov a celkovo 5 úrovní ohrevu. Jedlo si pripravíte pomocou mikrovlnného varenia alebo mikrovĺn s grilom. Nechýba rozmrazovanie podľa času či hmotnosti a praktická minútka. Obľúbená je voľba rýchly štart, po aktivácii ktorej vyvinie spotrebič na 30 sekúnd 100 % výkon. Jedlo tak budete mať pripravené oveľa rýchlejšie.

Automatické varenie

Všetko nastavíte pomocou dotykových tlačidiel, otočného voliča a elektronického displeja. Ľahko aktivujete jeden z automatických programov, napríklad pizzu, mäso, zeleninu a pod. Potom zvolíte hmotnosť potraviny a o ostatné sa už postarajú moderné technológie. Týmto spôsobom zaistíte optimálnu prípravu danej potraviny. Nechýba viacfázové varenie a detský zámok, ktorý zablokuje funkcie mikrovlnnej rúry. Pri manipulácii s jedlom oceníte vnútorné osvetlenie.

Menu automatického varenia:
Pizza, mäso, zelenina, cestoviny, zemiaky, ryby, nápoj, popcorn

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Priemer otočného taniera
24,5 cm Hotovo!
Ovládanie
Elektronické Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Priemer otočného taniera
24,5 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Časovač, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, odpovídají rozměry trouby těm, co jsou na nákresu v obrázcích? Jsou jiné než v popisu parametrů, zase jiné jsou na stránce výrobce, zase jiné u konkurence. Případně je trouba někde vystavená, aby šla přeměřit ručně? Děkuji

dobrý den,můžete mi prosím poslat rozměry pro vestavbu?děkuji

Dobry den. Aky je rozdiel medzi mirovlnnymi rurami BEKO MOB 20231 BG kt. su v cene 109, a 147,73. https://www.alza.sk/beko-mob-20231-bg-d4803914.htm?o=1 https://www.alza.sk/beko-mob-20231-bg-d3783628.htm?o=2 dakujem

dobrý deň. uvažujeme že kúpime ale ako to je s tým dotykovým otváraním dverí? ževraj to táto mikrovlnka nemá ale všade v popise píšu že áno.

Dobrý deň. ako sa nastavuje ten dotyk? pretože máme takú doma a nefunguje to a ai v manualy o tom nieje nič napísané.

Dobrý deň, kedy sa predpokladá dostuponosť danej mikrovlnnej rúry prosím?

Dobry deň, prosím Vás je možné u Vás dokúpiť k uvedenej MW rure rámček a za akú cenu. Ďakujem.

Dobrý den, objednal jsem si vestavnou mikrovlnnou troubu BEKO MOB 20231 BG v sekci vestavné spotřebiče a skutečně by mě nenapadlo, že mi bude doručena bez rámečku pro následnou možnost tento spotřebič vestavit do kuchyňské linky. To, že je výrobek zakupován bez tohoto rámečku jsem si všiml až po rozbalení a následném důkladném rozkliknutí tohoto produktu na Vašich stránkách. Chtěl jsem se optat, kde je možné dodatečně tento rámeček pro možnost vestavby produktu obdržet, protože na Vašich stránkách se mi jej nepodařilo vyhledat? Děkuji za info, Robert Rolf, Kladno

Diskusia a poradňa k BEKO MOB 20231 BG
Príslušenstvo pre BEKO MOB 20231 BG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO MOB 20231 BG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEKO MOB 20231 BG.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií