AD homeoffice PET

BEKO RSSA290M33X

Zobraziť katalóg
BEKO RSSA290M33X
Chladnička bez mrazničky monoklimatická, 151cm, A++, objem 280L, hlučnosť 42dB, 5 sklenených políc, antibakteriálne tesnenie, automatické rozmrazovanie, vnútorné LED osvetlenie, mraziaci kapacita 5kg/24hod.
Kód:  BECHL42 Produktové číslo:  RSSA290M33X Stránky výrobcu
BEKO RSSA290M33X Predaj skončil

BEKO RSSA290M33X

Nerezová monoklimatická chladnička BEKO s antibakteriálnym tesnením. S objemom 280 litrov pojme všetky vaše potraviny. Je vybavená piatimi policami z tvrdeného skla, priehľadnou plastovou zásuvkou na zeleninu a piatimi plastovými poličkami na vnútornej strane dverí. Na zadnej stene chladničky sú umiestnené LED žiarovky s dlhou výdržou, ktoré sa nezahrievajú a teda neovplyvňujú vnútornú teplotu.

Kľúčové vlastnosti

  • nerezové prevedenie
  • LED osvetlenie s dlhou výdržou a bez zahrievania
  • antibakteriálne tesnenie a madlo Easy Open
  • automatické odmrazovanie chladničky

Antibakteriálne tesnenie

Tesnenie vo dverách je mnohokrát ťažké udržiavať v čistote. To vytvára ideálne prostredie pre rast baktérií. Do tesnenia chladničky BEKO sú pridané antimikrobiálne látky, vďaka ktorému zostáva bez mikroorganizmov a zároveň vytvára bariéru proti ich vniknutiu do vnútra chladničky.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO RSSA290M33X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO RSSA290M33X.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií