AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Beko SIM3124D

Zobraziť katalóg
Beko SIM3124D
5 1 hodnotení
Žehlička naparovacia, vertikálne naparovanie, odvápňovanie, samočistenie, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), bezpečnostné vypínanie, použitie vody z kohútika a automatické vypínanie, príkon 2400W, objem nádržky 240ml, parný výkon 30g/min, parný ráz 120g/min, materiál žehliacej plochy: keramika, dĺžka kábla 2.5m, modrá
Kód:  BEKZE654 Produktové číslo:  8814933200 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beko SIM3124D

Žehlička BEKO vám pomôže vždy, keď vám bielizeň uschne. Beko SIM3124D bude vašim parťákom na pravidelné žehlenie väčšieho kvanta odevov. S príkonom celých 2400 W sa žehlička na žehlenie za krátku chvíľu ohreje a bude prichystaná na použitie. Je vybavená pevnou a skvele klzkou keramickou žehliacou plochou, ktorá je výborná na žehlenie hebkých materiálov. S parným výdajom 30 g/min tejto naparovacej žehličky na oblečenie bez komplikácií vyžehlíte látky nenáročné na žehlenie. V prípade, že sa objavujú pokrčené záhyby na tričkách, postačí spustiť funkciu maximálneho naparenia, ktorú je možné zväčšiť až na 120 g/min. Je skvelá na dlhšie žehlenie veľkého množstva šiat, pretože likviduje námahu s častým dodávaním vody vďaka zásobníku s veľkosťou 240 ml. Pre najväčší luxus je žehlička BEKO doplnená 2,5 m dlhým napájacím káblom.

Dôležité vlastnosti žehličky Beko SIM3124D

  • Žehlička BEKO vám podá pomocnú ruku pri práci s pokrčeným oblečením
  • Žehliaca plocha z keramiky so skvelou klznosťou
  • Výkon parnej žehličky: 30 g/min
  • Na silnejšie naparenie je vybavená parným rázom 120 g/min
  • Dĺžka prívodného kábla je 2,5 m
  • Odvápňovací systém žehličky umožňuje používať kohútikovú vodu

Funkcie naparovacej žehličky Beko SIM3124D

Obrovskú prednosť vytvára systém na odvápňovanie žehličky, a tak už nie je požiadavkou do nej nalievať destilovanú vodu, ale len vodu z kohútika. Protiodkvapkávací systém je zárukou pri žehlení tenších a chúlostivejších tkanín pri menších teplotách, kedy sú obvykle naparovacie žehličky náchylné na odkvapkávanie vody na oblečenie. Pracovná plocha je veľmi jednoduchá na údržbu vďaka samočistiacej funkcii, neprilepia sa na ňu prichytené nečistoty. Základnou funkciou Beko SIM3124D je automatické vypínanie, čo je dobré pre prípad, kedy je prístroj nečinný dlhú dobu. Osviežte si svoje oblečenie rýchlo aj zavesené vďaka funkcii vertikálneho naparovania.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
30 g/min Hotovo!
Parný ráz
120 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beko SIM3124D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beko SIM3124D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beko SIM3124D.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií