AD homeoffice AD homeoffice

BEKO SSA 25020

Zobraziť katalóg
BEKO SSA 25020
Chladnička kombinovaná, 144 cm, A+, objem 201/20 l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenie, vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 3 kg/24 hod.
Kód:  BECHL31 Produktové číslo:  SSA25020 Stránky výrobcu

BEKO SSA 25020

Kombinovaná chladnička Beko SSA 25020 vyniká skvelým pomerom výkonu a ceny, moderným dizajnom a predovšetkým šetrí vaše peniaze, pretože patrí do energetickej triedy A+. Navyše sa pýši veľmi tichým chodom s hodnotou okolo 43 dB, takže ju môžete mať pokojne aj v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná chladnička za skvelú cenu
  • Celkový objem 221 l
  • Antibakteriálne tesnenie
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Tichý chod

Praktická vo všetkých smeroch

Čo sa týka objemu, táto chladnička ponúka až 221 l, ktoré sú rozdelené na 201 l chladiacu a 20 l mraziacu časť. Vďaka efektívne usporiadaným policiam a priehradkám budete mať svoje potraviny vždy krásne usporiadané a starostlivo uskladnené. Chladiacu časť rozdeľujú 3 police z tvrdeného skla a permanentná zásuvka, ktorá udrží vašu zeleninu vždy čerstvú. Na dverách sa nachádzajú priehradky na fľaše a iné drobnosti. Samozrejmosťou je prítomnosť osvetlenia pri otvorení. Mraznička je umiestnená priamo v chladničke v hornej časti, čo ocenia starší ľudia, ktorí sa nebudú musieť zbytočne zohýbať. Určite prekvapí aj mraziaci výkon 3 kg/ 24 h a v prípade výpadku elektrického prúdu udrží potraviny čerstvé až 20 h.   

Stop baktériám a plesniam

Udržiavať dverové tesnenie vždy čisté nie je len tak. Ide o ideálne miesto na tvorbu baktérií a plesní. Preto je táto chladnička vybavená technológiou antibakteriálneho tesnenia, ktoré obsahuje pridané antimikrobiálne látky, čím udržuje trvalú životnosť a bráni tvorbe škodlivých mikroorganizmov.  

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO SSA 25020
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO SSA 25020.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií