Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO WMB 51232 CSPT

Zobraziť katalóg
BEKO WMB 51232 CSPT
4,3 13 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A + +/A, 1200 ot./min, náplň 5kg, 15 programov, hlučnosť 58/74dB, spotreba vody 33l, odložený štart (0-19hod.), 85x60x45cm
Kód:  FAP1250l Produktové číslo:  WMB51232CSPT Stránky výrobcu

BEKO WMB 51232 CSPT

BEKO WMB 51232 CSPT je vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji proti špinavej bielizni. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať až 5 kilogramov bielizne naraz. Navyše spotrebuje len 33 litrov vody počas jedného pracieho cyklu, čo predstavuje ekonomicky aj energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Automaticky uzatvára odvod vody, a preto nedochádza k odtekaniu pracieho prostriedku skôr, než sa prášok aj aviváž úplne vstrebe.

Práčka disponuje 11 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Šikovný spotrebič je ďalej vybavený špeciálnym PET programom, zameraným na dokonalé odstránenie zvieracej srsti, čo určite ocenia všetci majitelia domácich maznáčikov. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces tak možno pohodlne naplánovať vopred.

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panela s otočným voličom a popiskami v českom jazyku. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displej a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Vďaka veľmi nízkej hlučnosti pri praní aj odstreďovaní sa môžete počas pracieho procesu nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. S hĺbkou iba 45 cm je táto práčka vhodná aj do menších priestorov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tato pračka po vyprání zvukový signál??

odovzdanie starej práčky je možné? ďakujem

Diskusia a poradňa k BEKO WMB 51232 CSPT
Príslušenstvo pre BEKO WMB 51232 CSPT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMB 51232 CSPT.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií