Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BEKO WMB 71233 CSPTM

Zobraziť katalóg
BEKO WMB 71233 CSPTM
4,7 3 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++, 7 kg, 1000 ot./min, LCD displej + panel v slovenčine, AquaFusion, systém automatického riadenia spotreby vody, HI-TECH kúrenie, elektronické vyváženie náplne, adaptér na tekutý prací prostriedok, S shape bočné steny - na väčšiu stabilitu práčky, rýchle pranie, PET program, odložený štart, detská poistka, BabyProtect, V x Š x H: 84,5 x 60 x 50 cm
Kód:  FAP3470t Produktové číslo:  7179382600 Stránky výrobcu

BEKO WMB 71233 CSPTM

Beko WMB 71233 je perfektná práčka s predným plnením a s možnosťou náplne až 7 kilogramov, ktorú si v domácnosti určite zamilujú úplne všetci. Spotrebič patriaci do energetickej triedy A+++ disponuje maximálnymi otáčkami až 1 000 za minútu. Veľa programov a inteligentné technológie AquaFusion zaisťujú takmer 100 % využitie pracieho prostriedku - nedochádza k jeho odplaveniu pri vypúšťaní vody do odpadu, ako je to v prípade mnohých konkurenčných spotrebičov.

Hlavné prednosti a programy

  • Trieda účinnosti prania je najvyššia možná vo svojej kategórii v súlade normami EÚ
  • Sofistikované pracie programy zaistia najčistejšiu bielizeň
  • PET program na odstránenie zvieracej srsti
  • Úsporná technológia AquaFusion maximalizujúca potenciál umývacieho prostriedku
  • Kúrenie Hi-Tech s vrstvou niklu proti usadzovaniu vodného kameňa
  • Systém automatického riadenia spotreby vody
  • Elektronické vyváženie náplne

Doprajte si maximálny komfort

Určite oceníte nadštandardné funkcie a programy, ako napríklad možnosť účinného odstraňovania zvieracích chlpov z oblečenia (PET program), možnosť znížiť dobu prania na minimum pri stále rovnakej efektívnosti (napr. program Xpress Super Short pre menší objem znečistenej bielizne), alebo naopak ekologické pranie. Práčka Beko správne rozloží bielizeň vnútri bubna, eliminuje vibrácie a zaistí maximálnu stabilitu pri odstreďovaní s hlučnosťou iba 77 dB. Stabilitu práčke zabezpečuje technológia S shape použitá pri konštrukcii bočných stien.

Povedzte stop baktériám a alergénom

Program BabyProtect zabezpečí dokonalé vypranie bielizne nielen pre deti či alergikov, ale pre celú rodinu. O likvidáciu všetkých batérií a všetkých možných alergénov sa postará vyššia teplota a intenzívne plákanie, ktoré odstráni zvyšky pracích prostriedkov či aviváže.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMB 71233 CSPTM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMB 71233 CSPTM.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií