Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO WMY 61283 CS PTLB2

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 61283 CS PTLB2 + záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 8 hodnotení
Úzka práčka spredu plnená, energetická trieda A+++, biela farba, hlavné funkcie: odložený štart, rýchly program, displej, LED indikátory a detská poistka, odhad. ročná spotreba vody 8549 l, kapacita bielizne 6kg, odhad. ročná spotreba energie 137 kWh/annum, špeciálne technológie: aqua stop, rozmery: 60×85×50 cm (Š×V×H), hmotnosť 64kg
Kód:  FAP1250s Produktové číslo:  WMY61283CSPTLB2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO WMY 61283 CS PTLB2

Práčka BEKO WMY 61283 SK PTLB2 je vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji so špinavou bielizňou. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať v jednej várke až 6 kilogramov bielizne naraz. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Aj veľké predmety, ako sú deky a plachty, môžete ľahko vyprať vďaka veľkému plniacemu otvoru s veľkosťou 34 cm.

Práčka disponuje 16 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Pre všetkých milovníkov chlpatých domácich miláčikov je pripravená inovatívna technológia používaná v spotrebičoch Beko, s ktorou už nebudete mať starosti s chlpmi na oblečení. Nespornou prednosťou je tiež praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces tak možno pohodlne naplánovať dopredu.

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panela s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displej a priebeh prania možno kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Ďalej nie sú potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa, pretože kúrenie práčky je pokryté vrstvou niklu, ktorý predlžuje jeho životnosť, je tak až 100-krát vyššia.

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
64 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze na tuto pračku umístit sušičku BEKO HDF 7412 CSRX? Pomocí jakého mezikusu? Děkuji.

Dobrý den, jak je pračka prosím hluboká včetně dvířek a tlačítek? Předchozí pračka se mi bohužel nevešla přes dveře koupelny, protože do standardně uváděné hloubky se dveře a tlačítka prý nezapočítávají. Děkuji.

Dobrý, dá sa na tejto práčke zvoliť plákanie naviac? Ale nie samostatným programom ale ako súčasť hlavného programu. Ďakujem.

Dobrý den lze u této pračky odmontovat horní deska kvůli výšce . Děkuji

Dobrý den, pasovala by na susicku EDS7434CSRX, děkuji.

Dobrý den, je možné otočit otvírání dveří?

Dobrý den , má pračka ochranu proti přetečení. Děkuji Míra

Dobrý den, ve specifikaci na stránkách Beko, mají u této pračky trochu jiné parametry, např. velikost náplně. Uvádíte 8l, Beko uvádí 6l. Co je tedy správěn? Odkaz do neznáma

Dobrý den, má tato pračka ovládání v českém jazyce?

Dobrý den, při praní vrže těsnící guma, orala jsem zatím 2x, mohu očekávat, že to přestane, nebo mám zboží reklemovat za včasu? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k BEKO WMY 61283 CS PTLB2
Príslušenstvo pre BEKO WMY 61283 CS PTLB2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 61283 CS PTLB2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií