AD homeoffice PET

BEKO WMY 71483 LMB2

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 71483 LMB2
Práčka s predným plnením spredu plnená, A +++, 7kg, 1400ot./m., invertorový MOTOR s 10 rokov zárukou, BabyProtect, Xpress Super Short, PET program, Hi-Tech kúrenie, S-shape bočné steny, AquaFusion, Elektronické vyváženie náplne, Veľké 34 cm dvere , VxŠxH 85x60x50cm
Kód:  SKBEPR008 Produktové číslo:  7138241200 Stránky výrobcu

BEKO WMY 71483 LMB2

Doprajte si perfektnú práčku značky Beko WMY 71483 LMB2, s predným plnením, ktorú si v domácnosti určite zamilujú úplne všetci. Bez problémov ju umiestnite aj do malého / úzkeho priestoru, a to predovšetkým vďaka dobrým rozmerom, kedy sa hĺbka práčky zredukovala na úctyhodných 50 cm. Spotrebič majúce energetickú triedu A +++ s možnosťou náplne až 7 kg disponuje otáčkami až 1400 otáčok za minútu. Značné množstvo programov a inteligentné technológie AquaFusion zaisťuje takmer 100% využitie pracieho prostriedku - nedochádza k jeho prostému odplaveniu pri vypúšťaní vody do odpadu, ako je to u mnohých konkurenčných spotrebičov.

kľúčové vlastnosti

  • Trieda účinnosti prania triedy je najvyššia možná vo svojej kategórii v súlade normami EÚ
  • Vďaka programu "Ručné pranie" môžete prať v práčke jemné materiály ako hodváb a kašmír
  • Funkcia "Predpieranie" je vhodná, ak periete naozaj veľa špinavé prádlo a chcete mať istotu, že následné pranie bude mať ten najlepší možný výsledok
  • Športový program prania na 40 ° C je určený pre mierne zašpinenú bavlnené a syntetické športové oblečenie
  • Úsporná technológia AquaFusion práčok Beko, vďaka ktorej maximalizujete potenciál umývacieho prostriedku
  • Kúrenie Hi-Tech je pokryté kvalitnou vrstvou niklu, ktoré dokonale chráni pred usadzovaním vodného kameňa, a jeho životnosť je až 100 krát vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami.
  • Funkcia "Stop vo vode" oceníte, ak nechcete / nemôžete vybrať bezprostredne po vypraní. Zabráňte pokrčenia odevu a možnému "zatuchnutiu"
  • Využite 10-ročné záruky na invertorový motor! Registrujte sa na tu do 90 dní od nákupu. Vďaka registrácii obdržíte elektronický certifikát a záruka na váš "Pre Smart invertorový motor" je na svet

Doprajte si maximálny komfort

Samozrejmosťou sú nadštandardné funkcie a programy, ako napríklad možnosť účinného odstraňovanie zvieracích chlpov z oblečenia (PET program), možnosť znížiť dobu prania na minimum pri stále rovnakej efektívnosti (napr. program Xpress Super Short pre menší objem znečisteného bielizne) alebo naopak prať čo možno najviac ekologicky. Práčka Beko mj. tiež zaistí správne rozloženie bielizne vnútri bubna, eliminuje vibrácie a zaistí maximálnu stabilitu pri odstreďovaní s hlučnosťou iba 75 dB. Stabilitu práčke zabezpečuje technológia S shape bočnej steny. 

Je logické, že pranie v špinavom prostredí nebude nikdy tak účinné. Z tohto dôvodu spotrebič ponúka program "Čistenie práčky", ktorý je zameraný na čistenie bubna, potrubia, riad na prášok a ďalších vnútorných častí práčky. 

Povedzte stop baktériám a alergénom

Program BabyProtect zabezpečí dokonalé vypranie bielizne nielen pre deti či alergikov, ale pre celú rodinu. O likvidácii všetkých batérií a všetkých možných alergénov sa postará vyššia teplota a intenzívne plákanie, ktoré odstráni zvyšky pracích prostriedkov či aviváže. Progresívne technológie na sledovanie teploty a vlhkosti v sušičke napomáha dokonalému usušení bielizne. 

Pre tých náročnejších, spoločnosť Beko vytvorilo funkciu "Plákanie navyše", vďaka ktorej získate istotu, že vypraté oblečenie bude bez najmenšej stopy pracieho prášku. Funkcia je určená predovšetkým pre detské odevy a oblečenie pre ľudí s alergiami.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
70 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
70 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
50 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
84 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 71483 LMB2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 71483 LMB2.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií