PET AD homeoffice

BEKO WMY 81283 LMB2

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 81283 LMB2
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++, 1200 ot./min, náplň 8 kg, 16 programov, AquaFusion, hlučnosť 51/75 dB, odložený štart 0 - 24 hod., 85 x 60 x 54 cm
Kód:  SKBEPR007 Produktové číslo:  7138841200 Stránky výrobcu
BEKO WMY 81283 LMB2 Predaj skončil

BEKO WMY 81283 LMB2

Vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji proti špinavému prádlu. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať až 8 kilogramov bielizne naraz. Predstavuje ekonomicky i energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Automaticky uzatvára odvod vody, a preto nedochádza k odtekaniu pracieho prostriedku skôr, než sa prášok aj aviváž úplne vstrebe.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+++
  • Systém automatického riadenia spotreby vody
  • Pre Smart invertorový motor
  • Nízka hlučnosť
  • 16 programov
  • Veľké 34 cm dvierka
  • Kapacita 8 kg

Skvelá ponuka programov

Práčka disponuje 16 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Šikovný spotrebič je ďalej vybavený špeciálnym PET programom zameraným na dokonalé odstránenie zvieracej srsti, čo iste ocenia všetci majitelia domácich maznáčikov. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces možno tak pohodlne naplánovať dopredu.

Jednoduchá obsluha

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panelu s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displej a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Vďaka veľmi nízkej hlučnosti pri praní i odstreďovaní sa môžete počas pracieho procesu nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Kúrenie Hi-Tech je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni proti korózii. Jeho životnosť je až 100 krát vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami. Preto nie sú potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 81283 LMB2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 81283 LMB2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií