Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

BEKO WMY 91443 LB1

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 91443 LB1
Práčka s predným plnením spredu plnená, A +++, 1400ot./min, náplň 9 kg, 16 programov, AquaFusion, hlučnosť 53 / 76dB, odložený štart 0-24hod., 85x60x60cm
Kód:  SKBEPR005 Produktové číslo:  7143541400 Stránky výrobcu
BEKO WMY 91443 LB1 Predaj skončil

BEKO WMY 91443 LB1

Vysoko efektívne a komfortné pomocník v boji proti špinavému bielizeň. Volně stojící, předem plněná automatická pračka dokáže vyprat až 9 kilogramů prádla najednou. Predstavuje ekonomicky i energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Automaticky uzatvára odvod vody, a preto nedochádza k odtekaniu pracieho prostriedku skôr, než sa prášok aj aviváž úplne vstrebe.

kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A +++
  • 16 programov
  • Náplň 9 kg
  • Systém automatického riadenia spotreby vody
  • Elektronické vyváženie náplne
  • ProSmart invertorový motor
  • Veľké 34cm dvierka
  • Certifikácia Woolmark Silver

Bohatá ponuka programov

Práčka disponuje 16 unikátnymi programy dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napr. systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces možno tak pohodlne naplánovať dopredu.

intuitívne ovládanie

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panelu s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehledne informuje LCD displeji a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Vďaka veľmi nízkej hlučnosti pri praní i odstreďovaní sa môžete počas pracieho procesu nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Kúrenie Hi-Tech je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni proti korózii. Jeho životnosť je až 100-krát vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami. Preto nie je potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa.

programy:

  • BabyProtect, Bavlna, Bavlna Eco, Mini 14 / Express Super Short, Denné pranie, Refresh, Vlna, Syntetika, Ručné pranie, Aqua 40 ° C / 40 min, Automatický program, Vankúše, Jemné 20 ° C, Hygiena 20 ° C, Plákanie , Odstreďovanie a vypúšťanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 91443 LB1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 91443 LB1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií