Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

BEKO WTV 6602 B0

Zobraziť katalóg
BEKO WTV 6602 B0
Práčka s predným plnením spredu plnená, A +++, 7kg, 1200ot./min., 15 programov, program Jemné prádlo, BabyProtect, technológie AquaFusion, PET funkcie, funkcie Express, odložený štart 0-19hod.
Kód:  SKBEPR017 Produktové číslo:  7128943500 Stránky výrobcu
BEKO WTV 6602 B0 Predaj skončil

BEKO WTV 6602 B0

Táto moderná práčka bude vaším skvelým pomocníkom v boji so špinavým prádlom. Ponúka veľmi úspornú energetickú triedu A +++, kapacitu 6 kg bielizne, 15 programov vrátane odloženého štartu a Aquafusion. Práčka je ďalej vybavená systémom BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a alergény. Špeciálnym režimom je tiež PET program určený všetkým, ktorí majú doma zvieracie miláčikov.Majte vaše bielizeň vždy perfektne čisté s touto praktickou práčkou od známej firmy Beko. 

hlavné prednosti

  • Energetická trieda A +++
  • Hi-Tech kúrenie
  • S-shape: zosilnené bočné steny
  • Aquafusion
  • prehledný displej
  • PET program

Dokonalosť v praní

Práčka je vybavená systémom AquaFusion, ktorý dokáže takmer 100% pracieho prostriedku využiť pre pranie. Zbytočne sa tak prášok neodplavuje pri vypúšťaní, tak ako u bežných práčok. Určite tiež uvítate Hi-Tech kúrenie, ktoré je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni proti korózii. Bezpečnosť prevádzky je zaistená detským zámkom a zosilnenými bočnými stenami S-shape.Ak budete potrebovať odložiť štart prania, je možné využiť túto funkciu v rozmedzí od 0 do 19 hodín. Pre dokonalé pranie si môžete vybrať z 15 programov vrátane predpierania a zrýchleného prania Express.

15 programov s českým popisom na paneli

  • BabyProtect, Bavlna, Bavlna Eco, Express Super Short, Mix, Denné pranie, Vlna, Tmavé bielizeň, Košele, Syntetika, Ručné pranie, Jemné, Plákanie, Odstreďovanie a vypúšťanie, Šport, Predpierka, Express, PET odstránenie zvieracej srsti

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WTV 6602 B0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WTV 6602 B0.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií