Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

BEKO WTV 8602 X0

Zobraziť katalóg
BEKO WTV 8602 X0
Práčka s predným plnením – A+++/A/B, 8kg, 1200ot./min, Hlučnosť 58/76dB, systém AquaFusion, 12 programov, Odložený štart, V׊×H 85×60×54cm, program Ručné pranie 20, program BabyProtect, PET odstránenie zvieracej srsti
Kód:  BEPR019 Produktové číslo:  7178584000 Stránky výrobcu

BEKO WTV 8602 X0

Spoľahlivá automatická práčka BEKO WTV 8602 X0 s predným plnením nájde svoje uplatnenie v každej domácnosti. Na jedno vypranie pojme celých 8 kg špinavej bielizne. Práčka patrí do najlepšej možnej energetickej triedy A+++, ovláda sa veľmi ľahko predovšetkým pomocou otočného voliča, tlačidiel a LCD displeja, ktorý vás zároveň informuje o všetkých prebiehajúcich pracích úkonoch. Práčka disponuje 12 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Práčka je vybavená špeciálnym Hi-Tech kúrením, kde je teleso pokryté vrstvou niklu a jeho životnosť je tak až 100 krát vyššia. Iste poteší aj nízka hlučnosť, ktorá sa pohybuje okolo 56 dB.

 

Kľúčové vlastnosti práčky Beko

  • Cenovo dostupná automatická práčka na 8 kg bielizne
  • Vysoko efektívna energetická trieda A+++
  • Systém AquaFusion na efektívne využitie pracieho prostriedku
  • S-shape bočné steny pre väčšiu stabilitu
  • Hi-tech kúrenie – 100× dlhšia životnosť oproti klasickým vykurovacím telesám
  • PET – prídavná funkcia na odstránenie zvieracej srsti
  • BabyProtect – program detská starostlivosť
  • Program na čistenie práčky

Moderné funkcie a programy práčky Beko

Praktická funkcia AquaFusion zaručí, že takmer všetok prací prostriedok bude využitý na pranie a nedochádza tak k zbytočným stratám a plytvaniu peňazí. Ďalej stojí za zmienku napríklad program Tmavá bielizeň, ktorý garantuje trvanlivo temnú čiernu farbu aj po mnohých praniach, či program BabyProtect, ktorý zaručí perfektné vypranie a plákanie, čím zaručí perfektnú hygienickú nezávadnosť dojčenského oblečenia. Pre ďalšiu úsporu času tu máme aj program Xpress Super Short, ktorý zvládne efektívne vyprať až 2 kg bielizne a to už za 14 minút! To ale nie je všetko. Na svoje si totiž prídu aj milovníci domácich maznáčikov, pretože je tu prítomná aj prídavná funkcia PET. Tá sa veľmi efektívne a pritom šetrne postará o zbavenie chlpov z bielizne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych vědět, zda horní deska pračky má rozměry uváděné jako rozměry pračky. Jde mi především o hloubku, zda je deska hluboká 54cm či užší. Předem děkuji.

Diskusia a poradňa k BEKO WTV 8602 X0
Príslušenstvo pre BEKO WTV 8602 X0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WTV 8602 X0.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií