AP+ nový vizuál AD homeoffice

Beko WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1

Zobraziť katalóg
Beko WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 8 kg, trieda účinnosti odstreďovania B, hlučnosť 56 dB, parný program, invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej, detská poistka, parný program, invertorový motor, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej, LED indikátory a detská poistka, sušička: energetická trieda A+++, ročná spotreba energie 176 kWh/annum, hmotnosť náplne 8kg, hlučnosť 65 dB, napojenie na odpad, odložený štart, displej, vnútorné osvetlenie, reverzibilné dvierka a detská poistka
Kód:  BESET012 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beko WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1 Predaj skončil

Beko WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1

Na našom e-schope je pre vás pripravený dizajnovo ladiaca súprava práčky WTV 8735 XC0ST a sušičky DPY 8506 GXB1 od známej a obľúbenej spoločnosti Beko. Obidva spotrebiče spadajú do energetickej triedy A+++ a počas svojej prevádzky vám ušetria nemalé finančné výdavky. Určite oceníte aj rad moderných technológií a intuitívne ovládanie. Čerešničkou na torte je aj pekný dizajn spotrebičov. Vykurovacie teleso, ktorým je práčka vybavená, je kryté vrstvou niklu. Vďaka tomu je skvele chránené pred vodným kameňom a koróziou. V porovnaní s bežnými telesami je životnosť až 100× vyššia. Nesmieme zabudnúť ani skvelý Aquawave bubon sušičky bielizne, ktorý je ku všetkým druhom oblečenia maximálne šetrný. 

Kľúčové vlastnosti práčky Beko WTV 8735 XC0ST

  • Spotrebič spadajúci do en. triedy A+++
  • Určená pre 8 kg bielizne
  • Nízka spotreba i hlučnosť
  • Dlhá životnosť invertorového motora ProSmart
  • Program Denná Express vyperie iba za 28 minút
  • Funkcia AquaFusion zaručí využitie pracieho prostriedku na 100 %
  • Automatický program sám rozpozná množstvo, typ aj zašpinenie vašej bielizne

Srdcom práčky je vychytaný motor

Práčka WTV 8735 XC0ST je vybavená invertorovým motorom ProSmart, ktorý šetrí elektrinu, znižuje hlučnosť prevádzky a garantuje dlhú životnosť. Prevádzku bubna práčky navyše zvládne prispôsobiť tak, aby bola pre vaše oblečenie čo najšetrnejšia. Nenechajte sa rušiť pri odpočinku pri televízore alebo kedykoľvek inokedy, keď si chcete doma užívať pokoj. Veľkou prednosťou tohto modelu je prítomnosť automatického programu, ktorý sám rozpozná množstvo, typ aj zašpinenie vašej bielizne a vyberie ten najvhodnejší režim prania. Ušetrí vám tak veľa vrások s nastavovaním práčky. Ak použijete vhodný medzikus, práčku môžete postaviť na svoju sušičku a ušetriť tak vo svojej domácnosti cenné miesto. 


Kľúčové vlastnosti sušičky DPY 8506 GXB1

  • Energetická trieda A+++
  • Učené pre 8 kg bielizne
  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Automatická ochrana proti pokrčeniu
  • BLDC motor a antikorový bubon Aquawave
  • Možné inštalovať na práčku (s voliteľným medzikusom)
  • 16 programov
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Šetrný program na vlnu
  • Nočný program

Jednoduché ovládanie sušičky DPY 8506 GXB1

Sušička Beko DPY 8506 GXB1 si ľahko poradí so všetkými typmi textílií bez toho, aby došlo k ich pokrčeniu či poškodeniu. Antikorový bubon Aquawave je vytvorený s ohľadom na šetrné sušenie, takže do jeho starostlivosti môžete zveriť aj chúlostivé materiály. Pre vašu bielizeň je pripravených 16 programov, ktoré si poradia s džínsovinou, košeľami, bavlnou, syntetikou, vlnou i detským oblečením. S týmto spotrebičom využijete i funkciu odloženého štartu sušenia v rozmedzí 0 do 24 hodín. Navyše je sušička vďaka detskej zámke maximálne bezpečná, aj keď sa okolo nej túlajú vaše ratolesti. Určite oceníte aj prítomnosť nočného program, ktorý je až o 50 % tichší ako štandardné denné programy.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Detská poistka Hotovo!

Rozmery sušičky

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
61 cm Hotovo!

Rozmery práčky

Výška
84 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
64 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento mezikus https://www.alza.cz/beko-skws60-d5530493.htm kompatibilní s tímto setem? Protože v tomto setu má pračka hloubku 54cm a sušička 61cm. Děkuji za odpověď

Dobrý den, u vás u pračky čtu informaci, že hloubka pračky je 85 cm - Odkaz do neznáma Přišlo mi to zvláštní, když jinde o stejné pračce čtu rozměr 54 cm (hloubka pračky). Prosím, můžete mi napsat, zda opravdu je hloubka 85 cm? Děkuji. L.

Dobry den, chci se zeptat na par otazek. Mam zajem koupit set pracky a susicky, popravde, dava mi to docela zabrat, koukal sem na set BEKO WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1 Chci se zeptat na jejich rozmery + zda tento set se muze dat na sebe + a jaky mezikus se k tomuto setu musi koupit, kdyby slo dat na sebe tento set, popripade poprosim o poradu, setu pracky a susicky + mezikusu, aby slo dat na sebe,max do 27 000kc, dekuji

Dobrý den, lze k tomuto setu dokoupit mezikus s výsuvnou deskou? Děkuji

Dobrý den, dá se sušička použít i bez připojení na odpad. Má odtokovou nádobu? Děkuji Adéla

Dobry den, bude este susicka beko DPY 8506 GXB1 predavana aj samostatne? Dakujem.

Zdravim, Je tento medzikus vhodny na tento set? https://www.alza.sk/beko-skws60-d5530493.htm

Dobry den, jaky mezikus byste mi doporucili k tomuto setu?

Diskusia a poradňa k Beko WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1
Príslušenstvo pre Beko WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií