Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin

Zobraziť katalóg
Belkin
4,6 55 hodnotení
Menič napätia 140 W univerzálny napájací autoadaptér (invertor) z CL 10-15 V na 230 V 50 Hz
Kód:  NX010 Produktové číslo:  F5C412eb140W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin


Univerzálny pomocník na cestách

Univerzálny konvertor na napájanie klasických sieťových 220/230 V zariadení zo zásuvky autozapaľovača. Ide o samostatný napájací zdroj so striedačom a výkonom 140 wattov, určený na napájanie bežných zariadení v aute na cestách. Možno ho použiť pre notebooky a domácu elektroniku, PDA, nabíjačky batérií, fotoaparátov, mobilov, a všetkých ďalších zariadení, ku ktorým výrobca nedodáva autoadaptér. Ideálne riešenie, ktoré využijete na dovolenke, služobných cestách a podobne. Zdroj je vybavený aj tepelnou poistkou a alarmom na indikáciu preťaženia alebo nízkeho nabitia autobatérie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Univerzální pomocník na cesty

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parametre a špecifikácia:

Napájanie: vstup 10 - 15 V jednosmerné, výstup 230 V 50 Hz
Výstupný výkon: stály 140 W
Účinnosť: 90 %

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin F5C412eb140W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin F5C412eb140W.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií