Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Belkin Air Protect SheerForce Case pre iPhone 7 a iPhone 8 čierny

Zobraziť katalóg
Belkin Air Protect SheerForce Case pre iPhone 7 a iPhone 8 čierny
5 2 hodnotení
Ochranný kryt – pre iPhone 7, F8W808btC04
Kód:  BE330m3e Produktové číslo:  F8W808btC04 Stránky výrobcu
Belkin Air Protect SheerForce Case pre iPhone 7 a iPhone 8 čierny Predaj skončil

Belkin Air Protect SheerForce Case pre iPhone 7 a iPhone 8 čierny

Puzdro Belkin ochráni váš obľúbený iPhone pred veľkou kopou nástrah. Ľahký, ale odolný materiál tlmí a absorbuje nárazy, zachráni pri pádoch aj úderoch, zabráni poškriabaniu alebo odretiu. Nedá šancu ani UV žiareniu, zachová tak prístroj nepoškodený a nedovolí ani blednutiu farby. Mikroskopický vzor na vnútornej strane zabraňuje nevzhľadnému zlepeniu s telefónom, textúra vnútorných krajov naopak prispieva k dobrej priľnavosti. Puzdro je vyrobené na mieru práve vášmu typu iPhonu, takže nijako nebráni v jeho plnohodnotnom používaní. Vzhľadovo je zladené s farbou modelu, po vonkajších okrajoch ozdobené jemným vzorom.

Kľúčové vlastnosti

  • Na mieru vybranému modelu
  • Ladí so vzhľadom telefónu
  • Veľmi tenké a ľahké
  • Pútavý vzor vonkajších okrajov
  • K čiernemu modelu

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Air Protect SheerForce Case pro iPhone 7 a iPhone 8 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Air Protect SheerForce Case pro iPhone 7 a iPhone 8 černé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Air Protect SheerForce Case pro iPhone 7 a iPhone 8 černé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Air Protect SheerForce Case iPhone 7 a iPhone 8 fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií