Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Belkin Boost Up Qi Wireless Charging Pad

Zobraziť katalóg
Belkin Boost Up Qi Wireless Charging Pad
4,9 20 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka pre bezdrôtové nabíjanie s podporou rýchlonabíjania, Qi technológia, 15W
Kód:  BE328g86b Produktové číslo:  F7U014vfSLV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Boost Up Qi Wireless Charging Pad

Dobíjajte moderné mobilné prístroje s maximálnou voľnosťou - žiadne káble a žiadne oneskorenie. Jednoducho len položte kompatibilné zariadenie na Boost Up Wireless Charging Pad a nabíjanie ihneď začne. Nabíjací podložka Belkin je navyše oproti bežným bezdrôtovým nabíjačkám na súčasnom trhu (s výstupom 5 W) oveľa rýchlejšia pri dopĺňaní energie. Vysielacia cievka s výkonom 15 wattov znamená najrýchlejší a najpohodlnejší riešenia nabíjania.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová bezdrôtová nabíjačka
  • Plochý, stabilný povrch pre mob. zariadenie
  • Výkonné a rýchle dobíjanie (až 15 W)
  • Kompatibilný s Qi štandardom
  • Dobíjanie cez bežné puzdro
  • Indikátor začiatku dobíjania

Univerzálny

Nabíjacia podložka je certifikovaná pre štandard Qi. Pracuje preto so všetkými najnovšími smartfónmi alebo doplnkovými puzdrami pre bezdrôtové dobíjanie, ktoré sú kompatibilné s Qi. Ak váš telefón Qi dobíjanie podporuje, ale máte ho v bežnom (nedobíjateľnom) puzdre, ani toto nie je prekážkou. Bežne používané materiály puzdier prekoná do hrúbky 3 milimetrov.

 
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Indikácia nabíjania Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Indikácia nabíjania Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje na samsung s 8 +? A je potřeba k tomu něco přikoupit ?

Proč k nabídce nenapíšete, že není vůbec na skladě? Objednala jsem si jí 25.11. Do teď jen čekám a vůbec není jistý jestli nabíječku dostanu. Protože přijdou až 11.12. a přijde pouze 5 kusů. Nechápu to !

Kdy bude toto zbozi dostupne v bile barve?

Nabíjí korektně a 100% i AirPody??? Už jsem unavený z kupování a vracení nabíječek, protože se AirPody začnou nabíjet na stý pokus a jednou z tisíce kdy se tohle povede to vydrží dýl než 5 minut, protože to začnou nabíječky považovat za cizí předmět... poraďte mi prosím kdyžtak někdo nabíječku, kde když klasicky na střed (od oka) položim iphone nebo airpody, tak se budou nabíjet dokud nebudou nabitý naplno, nebo dokud je nedám z nabíječky pryč... prosím! Chci prostě jen základní bezproblémovou funkci pro tyhle 2 zařízení, abych se na ní mohl spolehnout... chci toho moc?

Dobrý deň! Aký typ konektoru má táto nabíjačka?

Dobrý den, dá se tato nabíječka použít pro mobilní telefony Honor?Popřípadě, která nabíječka je pro tuto značku vhodná. Děkuji.

Dobrý den, bude prosím fungovat pro Moto G5?

Dobrý den, může být nabíjecí podložka v zásuvce/síti i když zrovna mobil nenabíjím? Děkuji

Dá sa touto nabíjačkou nabíjať Huawei mate 20 Lite alebo Huawei p20 Lite ? Ďakujem

Dobrý den, bude toto zařízení fungovat na Samsung galaxy S8 plus? A Huawei P9? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k Belkin Boost Up Qi Wireless Charging Pad
Príslušenstvo pre Belkin Boost Up Qi Wireless Charging Pad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Boost Up Qi Wireless Charging Pad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin BOOST UP Ladegerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin BOOST UP Ladegerät. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Boost Up Qi vezeték nélküli töltőpad.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií