Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Belkin DC/AC cestovní napáječ

Zobraziť katalóg
Belkin DC/AC cestovní napáječ
4,5 137 hodnotení
Menič napätia 300 W univerzálny napájací autoadaptér (invertor) z CL 10-15 V na 230 V 50 Hz
Kód:  NX012 Produktové číslo:  F5C412eb300W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin DC/AC cestovní napáječ


Univerzálny pomocník na cestách

Univerzálny konvertor pre napájanie klasických sieťových 220/230 V zariadení zo zásuvky autozapaľovača. Ide o samostatný napájací zdroj so striedačom a výkonom 300 wattov, ktorý je určený pre napájanie bežných zariadení v aute na cestách. Možno použiť pre notebooky a domácu elektroniku, PDA, nabíjačky batérií, fotoaparátov, mobilov a všetkých ďalších zariadení, ku ktorým výrobca nedodáva autoadaptér - ideálne riešenie pre dovolenku, služobné cesty a podobne. Zdroj je vybavený aj tepelnou poistkou a alarmom pre indikáciu preťaženia alebo nízkeho nabitia autobatérie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Univerzální pomocník na cestách

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parametre a špecifikácie:

napájanie: vstup 10 - 15 V jednosmerné, výstup 230 V 50 Hz
výstupný výkon: stály 300 W
účinnosť: 90 %

Parametre a špecifikácia

Vstupné napätie
12 V Hotovo!
Trvalý výkon
300 W Hotovo!
Špičkový výkon
500 W Hotovo!
Pripojenie
autozapaľovač Hotovo!
Sínusoida
modifikovaná Hotovo!

Vstupné napätie

Vstupné napätie
12 V Hotovo!

Vlastnosti

Trvalý výkon
300 W Hotovo!
Špičkový výkon
500 W Hotovo!
Pripojenie
autozapaľovač Hotovo!
Sínusoida
modifikovaná Hotovo!
Ďalšia výbava
aktívny ventilátor Hotovo!
Viac parametrov

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím poradite nějaký úplně bez větráku? Tenhle je fakt zoufalý, v autě hučí několikanásobně víc než motor..

Dobrý den, chci se zeptat zdali po připojení do zapalování u auta bude fungovat tiskárna HP Color LaserJet Pro MFP M277dw JetIntelligence. Díky za odpověď. https://www.alza.cz/hp-color-laserjet-pro-mfp-m277dw-d2411301.htm

Chtěl bych to použít jako zásuvku na reproduktor Sony EXTRA BASS XB5

Dobrý den Chtěl bych se zeptat jestli tento měnič utáhne inkoustovou tiskárnu HP DeskJet Ink Advantage 5075 All-in-One. Předem děkuji za odpověd

Dobrý den, zvládne mi tento měnič nabít baterku do mého elektrokola BATERIE - Turbo M2-700, fully integrated w/ rock guard, 700 Wh NABÍJEČKA - Custom charger, 42V4A w/ Rosenberger plug Pokud ano, s jakým omezením? Zdraví, Jakub.

Dobrý den, mám v plánu používat měnič zapojený čistě na autobaterii (nabitou přes nabíječku ze zásuvky) a zapojit do něj reflektor. Cílem je na 2-4 hodiny osvětlit prostor, kde není možnost dotáhnout prodlužku. Je to s tímto produktem reálné?

Po zapojení do zapalovače hlasitě píská a hučí a to jsem do něj ještě ani nic nazapojil, je to normální? Vyměním ho za nový kus, tak jestli to bude dělat taky :(

Dobry den, ake to ma rozmery a vahu?

Dobry den, Chtel bychce zeptat tuto Belkin DC/AC cestovni napajec muzeme pouzivat na pocitace kdyz nebude electrina v doma nebo na kancelar prosim ? muzeme pouzivat z 12 volta baterie 1 Stulni pocitace s monitorem a Tiskarna ? Dekuji za odpovidat. S pozdravem rabincz

Diskusia a poradňa k Belkin DC/AC cestovní napáječ
Príslušenstvo pre Belkin DC/AC cestovní napáječ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin DC / AC cestovní napáječ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin DC / AC autós töltő.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií