Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Belkin Family rockstar 4-port

Zobraziť katalóg
Belkin Family rockstar 4-port
4,8 4 hodnotení
Nabíjačka do siete – univerzálna, 4×USB, 5.4A, možnosť montáže na stenu
Kód:  BE328f8b4 Produktové číslo:  F8M990vfWHT
Belkin Family rockstar 4-port Predaj skončil

Belkin Family rockstar 4-port

Hľadáte schopnú a spoľahlivú nabíjačku, ktorá sa postará o všetky vaše zariadenia doma či v práci? Potom by vás mohol zaujať model Family Rockstar od spoločnosti Belkin. Ponúkne vám ohromujúcu silu 5,4 A, ktorá je schopná inteligentne distribuovať medzi štvoricou USB (max. 2,4 A na port). Či už k nej pripojíte telefón, tablet, alebo akékoľvek ďalšie zariadenia, zabudovaný čip automaticky rozpozná, aká je ich prúdová požiadavka na dobíjanie a presne im prispôsobí výstup. Znamená to, že budete bez problémov schopní dobíjať niekoľko prístrojov, a navyše elegantne a spoľahlivo.


Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálna použiteľnosť pre ľubovoľné zariadenia
  • Štyri porty USB na súčasné použitie
  • Prípojný kábel k zásuvke s dĺžkou 3 m
  • Maximálny výstupný prúd 5,4 A (2,4 A na port)
  • Nastavenie výkonu podľa pripojeného zariadenia
  • Podporuje montáž na stenu
vypnuté
onwall
 

Elegantný a funkčný dizajn

Na použitie je úplne jedno, do ktorej zástrčky pripojíte dobíjané zariadenie. Family Rockstar sama rozpozná a rozhodne o výstupnom prúde. K tomu je naviac vyvedená v čistom elegantnom dizajne a môžete ju dokonca pripevniť aj na stenu. Kábel na pripojenie do elektrickej zásuvky má nadštandardnú dĺžku 3 m, takže bez problémov dosiahne kamkoľvek vás napadne.


 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Family rockstar 4-port
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Family rockstar 4-port. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Family RockStar 4-Port USB-Ladegerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Family RockStar 4-Port USB-Ladegerät. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Family Rockstar 4-Port.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií