AD homeoffice AD homeoffice

Belkin Lightning to 3,5 mm 0,9 m – čierny

Zobraziť katalóg
Belkin Lightning to 3,5 mm 0,9 m – čierny
5 1 hodnotení
Audio kábel – na pripojenie iPhonu k autorádiám s 3.5mm vstupom či k domácim reproduktorom, certifikácia MFI, vysoká kvalita zvuku
Kód:  BE329c15a Produktové číslo:  AV10172bt03-BLK Stránky výrobcu
Belkin Lightning to 3,5 mm 0,9 m – čierny Predaj skončil

Belkin Lightning to 3,5 mm 0,9 m – čierny

Vodiči a vodičky s iPhone zariadeniami, už nemusíte riešiť problémy s pripojením vášho Apple telefónu k autorádiám. Prichádza totiž kábel Belkin Lightining to 3,5 mm v čiernom variante, s ktorým si v pohode môžete pustiť vašu obľúbenú muziku aj v aute. Tento kábel vám umožní pohodlne manipulovať s vaším telefónom vďaka dĺžke 0,9 m. Belkin podporuje iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus a v neposlednom rade aj iPhone X a MFI certifikácia zaručuje kompatibilitu so systémom iOS 10.0.2 a novšími iOS systémami. Na jednej strane kábla sa nachádza Apple LTG konektor a na 0,9 metrov vzdialenom druhom konci kábla Belkin nájdete 3,5 mm Jack konektor, ktorý môžete zapojiť nielen k autorádiu ale napríklad aj k domácim reproduktorom. DAC prevodník zisťuje hladký a vysoko kvalitný prevod digitálneho na analógový zvuk. Belkin zvolil tzv. One-cable riešenie, teda kábel je bez adaptéra. Čierno sfarbený obal samotného kábla Belkin Lightning to 3,5 mm je vyrobený z odolného a pružného termoplastického elastoméru (TPE).

Kľúčové vlastnosti audio kábla Belkin Lightning to 3,5 mm 0,9 m – čierny

  • Audio kábel s konektormi Lightning a 3,5 mm Jack
  • Dĺžka 0,9 m
  • Kompatibilita s iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X a systémami iOS 10.0.2 a novšie
  • DAC prevodník zaisťuje vysoko kvalitný prevod digitálneho na analógový zvuk
  • Obal kábla je vyrobený z odolného termoplastického elastoméru (TPE)

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Lightning to 3,5 mm 0,9 m – čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Lightning to 3.5mm 0.9m - černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Lightning zu 3.5mm 0.9m - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Lightning zu 3.5mm 0.9m - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Villám 3,5 mm-es, 0,9 m-re - fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií